fredag 1 juni 2018

Välkommen juni!

Får aldrig nog av dessa rader som passar så bra just idag den 1 juni...då vi har hela sommaren framför oss!


Var ut på en joggingtur nyss, så vackert nere vid Brunnsviken, försökte ta en bild, blev sådär...haha!

Tur att jag provade en gång till, fick med de badande barnen.

 Idag hade jag tur som en tokig. Mailade min audiolog igår, chansade, visste inte om hon hade semester eller hade tid överhuvudtaget att kolla på min ena hörapparat som krånglar, den glappar liksom, så ibland försvinner ljudet. Vaknade idag vid 11.30 och ser att hon svarat, egentligen hade hon inga tider, men om jag kunde komma förbi vid 13.45 då hade hon en kvart över för mig. Sagt och gjort, cyklade till Solna centrum...för första gången, cyklade bara lite fel innan jag kom rätt, och min audiolog kunde byta ut en grej som troligen är orsaken. Jag är henne evigt tacksam, hade jag ringt bokningen så hade jag fått tid om 5-6 veckor! Nu hoppas jag att problemet är löst.
Idag hittade jag ett mail om rabatt på Lindex, så kvittot på klänningarna (som jag köpte igår i Vällingby) tog jag med mig till Solna C idag och gick in på Lindex , 25% rabatt är ju lite pengar. De var lite tveksamma till att ge tillbaka pengar då jag inte hade klänningarna med mig, men fick rabatten till sist!
Nu mot jobbet och natthelg!

5 kommentarer:

Ditte sa...

Låter som en behaglig dag.
Perfekt att du så snabbt fick hjälp av audiologen. Hoppas du blir hjälpt av justeringen som gjordes-
Toppen att du såg rabatten på Lindex. För visst är 25% en hel del. Bra att de gav dig pengar tillbaka.
Önskar dig en lugn jobbnatt.
Kram!

BP sa...

Allt klaffade för dig idag med andra ord. Ibland ska man ha tur:-) Visst passar raderna du lagt upp perfekt en så här fin dag. Å i år blir det nog drygt 100 dagar med tanke på att vi redan haft tre veckor med sommarväder. Det är vi väl värda!
Din bild från joggingturen fick mig att skratta gott. Det är en fördel om man stannar upp när man fotar;-)

Önskar dig en lugn natthelg med fungerade A/C!

znogge sa...

Grattis till rabatten! Jag hade mina kuponger med så jag fick 30% och även på en redan prissänkt klänning. Den kostade bara 105 kronor och då klagar man inte!

Vilken tur att audiolog kunde ta emot dig med så kort varsel och dessutom kunde avhjälpa problemet.

Kram

Ama de casa sa...

Snyggt jobbat med rabatten där! Och så himla bra att du mejlade och fick hjälp med hörseln också. En väldigt givande dag för dig kan man lugnt säga :-)

100 dagar sommar? Här har vi nog mer, fast just nu regnar det och det ska visst komma åska också säger väderappen. Nåja. Det gör inte så mycket, solen är snart här igen :-D

Mias Mix sa...

Vilken tur att du kunde få hjälp så snabbt. Och visst är 25 % mycket pengar. Handlade bebiskläder till dottern för 600 kr. 3 dagar senare har de 20 % på allt i butiken, surt.