måndag 7 september 2020

Glad måndag?

Jag tackar Tove som tipsade om att inte göra videon "privat" på youtube, utan offentlig,  så nu ska den väl synas? Gårdagens klipp med Molly.

 Såhär pigg var Molly igår natt när klockan närmade sig halv ett, och det var dags att sova,haha!
 I morse såg det ut så här efter lite bus och lek.

 Mindre kul är att jag länge har nonchalerat att jag har ont i min högra fot, främst hälsenan och mest på morgonen, under dagen blir det bättre, men värre efter träning. Nu har jag googlat, och symtomen liknar hälseneinflammation, hm.  Köpte nya inneskor till jympan i torsdags, och blev även "pålurad" svindyra visade det sej, sulor som skulle vara bra. Ikväll var det premiär med dem på jympan. De var väldigt varma , men annars kändes de okey...tror jag, både skor och sulor. Jag har hittat lite övningar på nätet som man kan göra vid hälseneinflammation, så nu ska jag väl hoppas det blir bättre, och så ska jag vila från löpträningen ett tag.
Kändes bra efter jympan ikväll i alla fall, men lite halvtrist att bara jympa med 11 motionärer , fast numera är max antal 15 stycken i lilla hallen där jag numera får köra mitt pass. Det nya passet hann jag inte göra klart i helgen, det kom så mycket trevligheter emellan, så det får vänta!

Kvällens bild av Molly, hon är bedårande! Så allt som allt blev det en glad måndag, temat som Carita håller i.

Orsakullan undrar idag i sin septemberutmaning:
  1. Covid19 kommer göra hösten speciell i år, vad gör du för att ha en “onormalt” normal vardag?   Jag jobbar ju som vanligt på mitt jobb, och har nu också återgått till F&S som instruktör igen efter att ha haft uppehåll under hela våren. 

8 kommentarer:

BP sa...

Filmsnutten med Molly var ju så himla kul! Hon lyckades till slut att få "tyst" på det som såg ut som en handgranat med extra lång utlösare;-) Duktig tjej! Bilden av Molly på kattstället är suveränt bra. Snyggt fotat!
Osis med inflammation i hälsenan. Å gympadojorna du köpte är ju i hårdaste laget. Har haft likadana dojor och fick köpa hälskydd för hälarna tog verkligen stryk, trots att jag bara promenerade. Så jag förstår nästan att försäljaren lurade på dig extra sulor...
Elva motionärer tycker jag är fullt godkänt med tanke på det härliga vädret vi hade idag.

Äventyret framtiden sa...

Finaste Molly! <3
Vadå sova? Jag är ju piggelinpigg!

Hoppas att du får "ordning" på eländet med hälsenan och att det inte blir värre. Jag känner igen det där, har haft någonting liknande. Roligt är det verkligen inte så var försiktig, vila foten ett tag om det går. Men du är en klok kvinna, det fixar du.

Ha en fin tisdag!

Anki sa...

En härlig film som man blir såå glad av! Fina bilder de andra också!
Tråkigt med din hälsena ... krya på dig!
Kram

Ama de casa sa...

Haha! Vilket jättegulligt energiknippe ni har fått hem. Klart hon måste vila upp sig mellan varven :-D

Hoppas dina övningar kommer att hjälpa så att hälsenan skärper till sig!
Kram

Geddfish ♥ sa...

Vilken söt guldklimp ni har hemma! Klart hon måste leka och ruscha, haha!
Sådär ja, nu blev videon publik.

Superviktigt med bra skor som passar vars och ens fot! Jag får ont i min högra hälsena ibland (ingen inflammation) och det jag gör är att träna tåhävningar, så försvinner det efter några dagar.
Tisdagskram!

znogge sa...

Man kan verkligen inte bli annat än glad av att se söta Molly busa för fullt! Så ståtlig dessutom på sin klätterställning <3

Kram och god tisdag!

Ditte sa...

Jadå! Nu gick det fint att se filmsnutten. Så roligt att se Molly i full fart. Hon ser ut att trivas väldigt bra och jag kan tänka mig att det är ömsesidigt.
Härliga bilder på henne. Hon ser ut att gilla att vara med på bild.
Himla trist med din fot. Men vila och värme är nog ett gott tips. Vad gäller skor gör de säkert också sitt till för att avlasta.
Tror nog fler motionärer dyker upp men kanske är några oroliga att det blir för trångt.
Kram och trevlig tisdag.

Paula sa...

Jag tycker nog du behövde vara vak-ledig, på riktigt! Tänk så skönt ni skulle ha det bara Molly och du. Inga blöjbyten heller...
Trist med fotproblem, usch usch, det är lätt att man tar till alla knep och köper dyra prylar som påstås hjälpa för att man vill snabba på läkningen. Jag drog nog omkring med min hälsporre minst ett halvår, vidrigt! Nu ska jag aldrig gå i billiga dojor utan riktig läst igen!
Hoppas du får lindriga nätter på jobbet, kramen