måndag 14 september 2020

Glad måndag

Inget vidare väder idag, så passade på att öva på nya jympapasset. Hälen känns sådär på min högra fot, men med nya jympaskor och Ipren +alvedon kändes det bättre. 

 Så var det dags, fullt med motionärer ( ja de 15 som vi får vara) berättade för allihopa att det var premiär. Passet gick sådär, gjorde massa fel, men det uppfattade nog inte alla fel! Fick i alla fall applåder efter passet. Det brukar bli bra efter några gånger, så jag hoppas det blir så även denna gång! En skapligt glad måndag blev det i alla fall!Carita håller i detta tema.

Nu ska jag vidare till jobbet....

Orsakullan undrar idag : 

  1. Kollektivtrafiken har det tufft i dessa tider, många samhällen uppmanar till att ta sig fram på andra sätt. Hur gör du?  Till jobbet blir det bilen eller cykeln just nu, men när det inte går att cykla längre så blir det bussen, på kvällarna till jobbet är bussen ganska tom, likaså på morgonen, om man tar rätt buss!

7 kommentarer:

BP sa...

Inget fel på den balansakten som Molly gör här. Bra där!
Jättekul med så många motionärer. Är helt säker på att de inte uppfattar fel. Det är nog bara du som vet när en rörelse inte sitter.

Önskar dig en lugn natt. Så kan du sola/sova i 20 grader på balkongen imorgon:-)

Znogge sa...

Vilken fin bild på Molly. Jag tror inte att dina fel märkes för man brukar vara upptagen av att lära sig rörelserna själv!

Kram

Tove Olberg sa...

Vilka färger Molly har!
Träning ger färdighet och du gör det galant :-)Njut applåderna!
Kram

Ditte sa...

Om inte annat blir en glad av att se Molly. Jodå, dig också. Men du var inte direkt i bild.
Trist med din häl så var försiktig med den. Jätteroligt att så många kom till passet och alltid roligt med en uppskattande ande applåd efter.
Hoppas du fick en ok. jobbnatt.
Kram

Ama de casa sa...

Så fint hon ligger där, Molly :-)

Kul med maxantalet på passet. Är övertygad om att ingen annan än du själv uppfattade dina missar, dom spelade säkert ingen roll heller. Men du måste vara försiktig med din häl kan jag tycka.

Hoppas att natten var lugn!

Ami sa...

Så kul att det blev fullt!
Och lilla Molly ser ut att ha det bra!
Kram

Geddfish ♥ sa...

Lilla söta Molly 🙀 ❤️
Härligt med ditt gympapass 🤸‍♂️
Kram!