onsdag 16 september 2020

Onsdag

Se sån stil hon har! Ja, det blir många Molly-bilder här på bloggen, det går inte att låta bli! (tvätten som hänger där i bakgrunden får ni glömma bort)
 
Natten på jobbet var oerhört stressig, jag och min uska hann inte sitta många sekunder, vi fick i oss nåt att äta precis innan kl 07 i morse, och det var tur det, annars hade jag nog inte tagit mej hem, så yr som jag var! Vi hann med ett kejsarsnitt och sen fick vi två till patienter att ta hand om. På vägen hem kom jag på saker som jag missade att dokumentera om, suck!  En av våra uskor skrev så fint om oss på facebook i morse, känns ju alltid bra!

Efter fem timmars sömn så var det dags att sätta sig i bilen och köerna norrut mot F&S.

Så seg jag var när jag ställde mej på crosstrainern, och idag var det tyvärr bara 5 motionärer på plats. Men det är nåt fantastiskt med musik och träning, jag blir så himla glad, och min kropp också! Så när jag åkte hem var jag mycket piggare än när jag åkte dit! 

Orsakullan undrar idag: 

  1. När jag var ung trodde jag att livet som vuxen betydde att…ja, vad trodde man, såg fram emot att gå ut skolan ,börja jobba och tjäna egna pengar.

7 kommentarer:

BP sa...

Klart att det blir många bilder på ack så söta Molly. Å visst ser hon utsom en Molly;-)
Vad jag inte förstår är hur man kan se så oförskämt pigg och snygg ut efter en sådan stressig natt. Det är en gåta för mig. Du får gärna dela med dig här. Dina tips tas emot med tacksamhet om man säger så;-)

Ibland undrar jag om dokumentationen. Har lagt märke till att såväl läkare, ssk:r, uskor och även du "belastas" med mer och mer administration (läs dokumentation). Varenda telefonsamtal dokumenteras ju. Fanns det inte "civilare" förr i tiden som tog hand om sådant?!!! Vilken slöseri med specialresurser som dina till exempel.

Gissar att du är ledig imorgon. Det ska bli soligt, men kallt. Å som du sa - köp en Conny. Den är helt fantastisk. Håller på att testa den i skrivande stund. Den funkar. Å nu är det 9,6 grader ute. Conny rekommenderas varmt, snygg är han också;-)

Tove Olberg sa...

Sockor på tork ser det ut som det vi inte skulle bry oss om ;-) Kul å följa Molly Piggelina Söt.
När jag läser "min uska" tänker jag att BB-uska hade varit kul att vara. Hade faktisk en tanke ditåt och sökte en gång, men tjänsten tillsattes med en annan med mycket mer erfarenhet än jag - och jag fick det fint ändå.
Det där med energikick under resans gång på träning - det är rätt så häftigt!
Ha en fin dag och hälsa Molly!
Kram

Pettas sa...

Vad i fridens namn är en uska funderade jag men sen kom jag på vad uskor är :)
Molly vet jag att är Molly, piggelinan nummer ett och sockor hänger man på tork överallt i världen, det hör till, annars får man ha våta sockor på fötterna.
Så är det ju! Man blir pigg av rörelse och av musik. Tänkte på det att du är smart som leder en F&S-grupp, då måste du även om du inte vill, men du vill har jag förstått.
Ha det fint!
Kram!

Ama de casa sa...

Jag studerade tvätten noga och såg att du inte hade mixat klädnypor i olika färger. Haha! Kanske jag också borde börja hänga tvätten inomhus? En mani/fobi mindre skulle det ju bli då :-D Fast mest tittade jag såklart på fina Molly :-)

Oj vad stressigt ni har det på jobbet, och ni är värda alla guldstjärnor i världen!

Känner mycket väl igen den där motorvägsbiten mellan Solna och Sollentuna :-)

Vuxen... Måste man bli det? ;-)

Ha en fin dag!

znogge sa...

Självklart ska det vara många bilder på Molly! Hon är så söt och jag tycker att hon har så uttrycksfulla ögon.
Vilken stressig natt det blev. All denna dokumentation som ska utföras numera! Ibland tycker jag att vi dokumenterar in absurdum...

Kram och god torsdag!

Ditte sa...

Visst måste det få komma många bilder på Molly, Så söt och dessa ögon. SEr ut som om hon nästan"pratar" med dem.
Fint att en "uska" gjorde detta inlägg. Ni är verkligen stjärnor. På så många sätt. Men den här arbetsmiljön är ju absolut inte godtagbar.
Skönt att F&S piggade upp dig och att de som kom var entusiastiska.
Önskar dig en fin torsdag.
Kram

Guldkryckan sa...

Man kan inte se för många bilder av er Molly, hon är ju så söt :)
Vissa dagar hinner man ju inte få i sig något hos oss heller men så många timmar en natt utan föda är ju nog värre...hoppas det har lugnat ner sig nu till kommande natt.
Ha det jättefint.