lördag 19 september 2020

Lördagsrosor

Dagens Molly-bild. Hade dörren öppen i morse när jag skulle sova efter ännu en hektisk natt, men vid lunchtid så började hon busa med mig så att jag vaknade, så då fick hon inte vara kvar i sovrummet . Min man jobbade idag och var inte hemma. Men vid 16-tiden var hon välkommen in igen till mej, och det gillade hon!

 Min man kom hem med rosor redan idag, bröllopsdagen är ju inte förrän nästa vecka, men han tyckte jag var värd dem redan idag, med tanke på hur tufft det är på mitt jobb just nu m.m. Fint va?

Orsakullan undrar idag : 

  1. Är du den på resan som har med dig massor, eller packar du minimalistiskt?   Suck, jag lär mej aldrig, har ofta med mig för mycket kläder på resorna!

9 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

grattis i förskott! ❤️ jag blir duktigare och duktigare på att packa; tre par byxor, fem tröjor... tänker jag teoretiskt.

BP sa...

Helt klart att du var värd rosorna redan idag! Din man är så himla fin och omtänksam. Hoppas att du är ledig i natt eller är det ytterligare ett pass som väntar.

Förut, när jag var ung alltså, packade jag med mig hur många kläder som helst när det var semester på gång. Men sedan några år tillbaka har jag lärt mig att det räcker med ungefär hälften. Det finns ju tvättmaskin;-)

Anki sa...

Fina, söta Molly!
Klart du ska ha rosor - din man är verkligen omtänksam!
Ha det gott!
Kram

Äventyret framtiden sa...

Du har bara gullingar runt omkring dig. Din man och Molly! Rosor är du förtjänt av alla dagar men förstås, är det bröllopsdag på gång så måste det till en extra stor bukett. Hoppas du får sova ut ordentligt nu innan nästa jobb-rush!

Ha en fin söndag! <3

Ama de casa sa...

Jättefint med rosorna - grattis i förskott! :-)
Söta Molly... River hon runt utanför sovrummet så det blir svårt att sova ändå? Minns när Megasen hade en kull på tre. Dom turades om så att en sov och dom andra två busade livat hela natten igenom. Megasen satt på en stol utanför sovrummet och jamade högt för att hon ville bli insläppt till oss och få lite mer lugn och ro :-)

Jag packar inte mycket kläder, men bilar vi så blir det en hel del andra skrymmande grejer som exempelvis våra kuddar. Många spanska hotell har hemska, stenhårda "korvkuddar".

Znogge sa...

Ännu en jättefin bild på Molly men jag förstår att en busig kattunge i sovrummet var inte optimalt när du behövde sova. Så vackra rosor och så omtänksamt av maken din.

Hos oss är det Husse som packar mest medan jag packar lagom.

Kram och god söndag!

Ditte sa...

Molly är ju för söt och svårt att motstå henne. Men jag förstår att hon nog kan vara ett "störande och lekfullt moment" när du ska sova.
Härligt med rosor! Och det kanske kommer fler. Fin uppmuntran och kärlek.
Kram och trevlig söndag.

Mias Mix sa...

Molly är så jättesöt! Måste vara väldigt mysigt med katt igen efter förlusten av Maja. Vi har bestämt att inte skaffa ny katt. Men jag saknar det... igår var jag hos en kompis och gosade med hennes katt. Så mysigt!
Såklart du är värd rosor alla dagar i veckan!!! Och det där med packning är nog ganska lika för de flesta av det kvinnliga könet. Min man är precis tvärtom....

Tove Olberg sa...

Här lyser ljuvligheterna i din tillvaro! Skönt!
Gott efter tuff natt det :-)