torsdag 9 augusti 2018

Bakis med vallningar i värmen!

Det var inte lätt att sova i natt i värmen, vid 05-tiden gick jag ut på balkongen och la mej några timmar,svårt att sova dock! Idag mår man som man förtjänar, efter Blidösundsturen gick vi vidare till Harry B James som nu flyttat till Kungsträdgården, där vi fortsatte kvällen...

Har varit utan mina östrogenpiller sen mitten av juli då de är nåt problem med produktionen, och nu har jag lite jobbigt med vallningar i denna värme! Men har just fått nåt annat preparat utskrivet, som inte har "kickat" in ännu, så vallningarna kommer och går under dag och natt...ack ja, idag var ingen rolig dag!

Efter nån timmes sömn mitt på dagen så tog jag itu med jympapasset igen, tittade på lite övningar på nätet och fick lite inspiration , men ack så varmt vi haft i lägenheten idag!

Framåt kvällningen när det blivit lite svalare och jag lite piggare, så gick jag ut i den 28 gradiga luften och joggade ,ja, jag blev lite imponerad själv!

Hittade mina beställda böcker i brevlådan, så denna dag slutar ju finfint i alla fall! I morgon är det fredag och jag ska jobba även denna helg, men det gör ju maken också ;-D

6 kommentarer:

BP sa...

Du och jag har (konstigt nog) en del gemensamt, bland annat östrogenpillren, som jag också tog. Har aldrig haft värmevallningar tack vare dessa "lyckopiller". Skandal att det är produktionsproblem med dina piller tycker jag...

Nu behöver jag ju pillren inte längre om man säger så, men gårdagens natt var den tredje den här underbara sommaren som jag hade smärre problem med att sova. Enligt termometern var det den varmaste natten sedan den 5 maj. Å den här natten lär inte bli så mycket svalare heller.

Men du måste väl medge att 24,9 grader efter klockan 12 på natten är helt - ja, underbart. Ska slagga på balkongen jag med inatt. Svettas iofs inte så värst mycket under nätterna, men jag tänker testa hur det känns att ligga i en Baden-Baden. Lite campingkänsla à la Ama kanske;-)

Steve sa...

Det är en jobbig rubrik du bjuder på. Men, du bara biter ihop och kör. Imponerande!

Ama de casa sa...

Inte dom bästa förutsättningarna att tackla värmen. Hoppas att pillren klickar in snart! Det där med att vara bakis går ju över (tills nästa gång i alla fall ;-) ).
Men att jogga under dom där omständigheterna... Måste säga att du ser ovanligt lidande ut ;-) Själv skulle jag inte ha gett mig ut och jogga, men det gör jag ju inte under några som helst omständigheter så det är kanske inte så förvånande :-D

Ha en bra och lugn jobbhelg!

Anni sa...

Produktionsproblem! Vad är det för sätt!? Hoppas du får ordning på kroppen, för det där låter jobbigt speciellt när det ändå är så varmt.

Lite kanske den festliga kvällen påverkar vallningarna, eller? KUL att du har kul :-)

Ditte sa...

En trevlig kväll kan sitta i länge och övergå i mindre trevligt befinnande. Men värmen påverkar ju också. Hoppas du snart får dina östrogentablettter. Jag har ätit "östrogen" - progynol sedan mitten av 1980-talet och jag fortsätter. Provade att sluta med den förra året men det blev inte alls bra trots att jag snart är 70.Så jag fortsätter. Har en läkare som också tycker så.
Bra gjort med joggning i värmen. För mig ärckte en promenad med tillhörande "pitstop"
Önskar dig en lugn jobbnatt.
Kram!

Mias Mix sa...

Jobbigt med vallningar. Hoppas nya tabletterna börjar verka. Hade lite vallningar för några år sedan men de försvann.
Bra kämpat med joggingen! Men tänk att man helt plötsligt tycker 28 grader är svalt :) Det säger mycket om den svenska sommaren!