tisdag 21 augusti 2018

Tisdagslunk

En behaglig natt på jobbet där vi kunde hjälpa alla som ville komma in, en hel del förlossningar blev det. Jag satt i telefonrådgivningen och det ringde "lagom" mycket . Hörde inget från de andra klinikerna i stan, så förhoppningsvis hade vi alla en bra natt! Kallt i morse när jag cyklade hem,bara +12 grader. Sovit bra och ser nu fram emot natt nr 2.
Fotot är en panoramabild från ön Symi i Grekland dit vi var i somras. Bilden blev lite lustig, och kanske ser ni maken som kom med på bilden!

7 kommentarer:

BP sa...

Maken vänder ryggen till - hahaha! Han hade brådis till puben antar jag. Känner igen det faktiskt;-)
Härligt med en lagom lugn natt. Japp det var kallt i morse, men som tur ät steg temperaturen till strax under 20 grader. Sommaren bra fortsätter. Underbart!

znogge sa...

Så skönt att det blev en lagom natt och tydligen så över hela staden. Visst ser jag maken. Vi hade 16 grader i morse så lite varmare. Sedan tog det sig så pass att det blev ett kvällsdopp!

Kram

Ditte sa...

En lyckad natt verkar det som och lugnt läge i stan på födselfronten. Jag har hör blivande mammor som listat sig i Södertälje,men bor i Stockholm, för att de ska vara säkra på att få en plats och fött barn där. Man vet ju inte hur läget är i Stockholm när det är dags.
Önskar dig en lugn natt även i natt.
Kram!

Ama de casa sa...

Panoramabilderna blir rätt lustiga ibland, men himla roliga ändå :-)

Hoppas denna natt också har varit bra!

Steve sa...

Skönt med "normalnätter" så här i omstarten efter sommar och semester.
Symi besökte jag 1977. En charmig liten ö.

Ami sa...

Så skönt med en lagom lugn natt. Hoppas denna natten blev lika bra!
Kram

Susanne sa...

Det är just dom där nätterna där man känner sig tillräcklig som är dom bästa. Dom där nätterna när allt flyter på, man hinner allt som ska göras och kanske hinner man med nåt lite extra... Det är mina favoritpass. Det är då jag går hem och känner mig tillfreds och nöjd. Det är väl dom som gör att man stannar kvar. Dom och dom fantastiska kollegorna. :) Hoppas nästa natt blev lika bra.
Kram