fredag 31 augusti 2018

Tio barn i natt


I natt skulle jag vara koordinator/passansvarig på jobbet, och det blev en hektisk natt, tvillingförlossning, två snitt, en svårt sjuk i havandeskapsförgiftning. Totalt föddes tio barn i natt! Men trot eller ej, trots att det var så intensivt och huvudvärken lurade så var det en rolig natt, flödet fungerade till BB som hade platser, och kan man flytta patienterna vidare så kan man ta in nya födande! Nackdelen är väl att vi i personalgruppen också ska hinna med att få i oss något att dricka och äta, och det blev bara på stående fot mest under natten.
Min man tyckte jag var värd rosor idag, det värmer ens hjärta!

8 kommentarer:

BP sa...

Du är verkligen värd detta fång av rosor av din man! Jag menar är man koordinator och är ansvarig för hela 10 födslar (rekord ?!) så är man värd alla rosor i hela världen. Fantastiskt jobbat av alla som jobbar på BB. Å din man är helt underbar! Precis vad du förtjänar:-)

BP sa...

Svar: Det blev två surströmmingstjejer och en kille. Å jag fick lite mera rom från kompisen, som inte ville ha den. Lycka:-)

Ama de casa sa...

Jösses... Måste vara något av ett rekord, va? Kan tänka mig att natten går extra snabbt när det är så mycket som händer hela tiden.

Du är sååå värd dom där vackra rosorna - OCH maten där bakom också :-D

znogge sa...

Vilken natt ni hade men vilket fantastiskt arbete ni gör! Du var verkligen värd rosorna!

Kram

Steve sa...

Att samordna tio födslar under en natt. Det kallar jag en viktig uppgift.
Jag hoppas att du och dina kollegor rikligt belönas för era livsavgörande arbetsinsatser.
Blommorna från din man fick du förstås av kärlek. Sån uppmärksamhet kan det aldrig bli för mycket av.

Ami sa...

Jag har sagt det innan....vad skulle vi göra utan er, ni fantastiska barnmorskor :)
Såklart du var värd de fina rosorna!
Kram

Ditte sa...

Vilken natt! Och så fint du fick ihop det! Ett jättejobb! Och roligt att maken gav dig dessa vackra rosor. Kanske kommer ledningen rosor idag hemskickade...
Så var det den där detaljen med mat för er del. Vad tror du om en sorts dropp eller sond utprovad för er som sliter hårt. Skämt åsido. Men med mer personal, so inte finns, kunde ni kanske hinna med lite mat och ev. toabesök.
Önskar dig en lugnare natt och en fin lördag.
Kram!

Geddfish ♥ sa...

Så mycket kärlek jag läser i detta inlägg!
💝 💝 kram!