lördag 25 augusti 2018

Lördagskul

Ledig lördag och då ville jag och maken hitta på något. GES är i stan, och ett fåtal biljetter fanns kvar till kvällens show. Jo, vi såg ju dem i Borgholm förra året, men de tåls att se igen! Sagt och gjort, biljetter köptes, hann med en joggingtur innan vi åt lite sushi och pizza till maken.

Tog bussen till Djurgården, där vi först tog en drink på Pop house hotell, som ligger vägg i vägg med ABBA-museet. Där träffade jag en gammal kompis och kollega från min tid på njurmedicin, vilket fantastiskt möte det blev!!!! Så småningom kom vi till Solliden på Skansen där showen skulle gå av stapeln, det var sååå mycket folk, och vi hamnade längst bak där barerna låg, sen var det ingen idé att ta sig framåt, så vi blev kvar där bak, och tyvärr så såg jag absolut ingenting, men vi hörde desto mer!  Måste säga att showen i Borgholm förra året var såklart mycket roligare när vi hade sittplatser och såg så mycket bättre.

Nåja, han som spelade innan GES stod sen och lyssnade på dem,gick jag fram till och fick ett foto med. Ingen mindre än Eric Gadd, som nu repeterar för fullt på Börsen,och som vi ska se senare i höst!

En vacker måne lyste över staden ikväll när vi sen tog oss hem.

5 kommentarer:

Ama de casa sa...

Har varit på allsången ett par gånger, och inte ser man bra där på Skansen inte om man inte är där i ottan... Men gillar man musiken så är det ju trevligt att höra och att stå vid barerna är ju inte heller fel ;-)

Du är verkligen en fena med att lyckas ta sefiesar med kändisar :-D

Ha en fin söndag!

znogge sa...

Vilken bra och spontan kväll och dessutom en kändis på köpet! Inte illa :D

God söndag!

Ditte sa...

Solliden blir ju knepigt om man inte har sittplatser. Man har ju inte lust att vara på plats många timmar i förväg. Bra att ni i alla fall hörde, men visst vill man helst också se. Och Borgholm med sittplatser var ju förstås helt annat.
Kul att du såg Eric Gadd. Jag hade säkert inte alls känt igen honom. Fin bild på er.
Kram och hoppas du har en bra söndag.

Steve sa...

I storstan finns det alltid nåt att haka på.

BP sa...

Du och din man kan det där med att ha roligt när ni är lediga. Underbart att se:-) Dessutom verkar ni varit riktigt bra synkade med era ledigheter i år.
GES fick jag googla. Nu vet jag. Vet till och med vem artisterna är, men visste inte att de kallas för GES. Eric Gadd vet jag vem det är, men hade aldrig känt igen honom. Gillade aldrig hans musik.
Du är verkligen en baddare på att få selfies med kändisar. Bra jobbat!