måndag 20 augusti 2018

Tomt

Tomt i skafferi och kylskåp igen, tacksam att Mathem levererade mat mitt på dagen idag.

Tomt är det också i vårt tredje rum, nu när yngsta sonen igår flyttade . Ja, något förstahandskontrakt i en hyresrätt är det inte, han behöver några år till i den kön. Nu har han flyttat till en stor tvåa i andra hand, tillsammans med en tjej.

Tror det är skönt för honom att flytta från oss en andra gång, han har bott hemma i 1 1/2 år nu sen han kom hem från Malta.
Jag laddar för två nya nattpass med en joggingtur och så lite extra sömn! Here we go again!!

9 kommentarer:

znogge sa...

har man en gång bott hemifrån så är det nog skönast att kunna rå sig själv. Man vänjer sig liksom vid det. Däremot är barnen men än gärna välkomna på besök! Hoppas nattpasset blir lagom så ni hinner andas också.

Kram

BP sa...

Det är absolut bra för sonen att flytta hemifrån igen. Kul att han och hans tjej har hittat en tvåa i andra hand. Grattis säger jag bara! Bra jobbat!

Önskar dig en lugn och fin natt. Hoppas du tog med dig en jacka för cykelturen. Bara 15,7 grader ute. Jag fryser...

Steve sa...

Tufft för ungdomar att hitta bostad idag, En 2:a i andra hand är väl ändå en bra start.
Påfyllning "i ladorna" och fullt ös på alla plan. Vardagen är tillbaka. Ha de gott!

Ditte sa...

Önskar sonen lycka till! Och fint att han hittat ett andrahandskontrakt som fungerar. Har man en gång lämnat hemmet är det inte så kul att flytta tillbaka. Men å andra sidan växer inte bostäder direkt på träd. Bra med maten till dörren. Och det verkar ju fingera väldans bra.Praktiskt när du jobbar så mycket och natt dessutom.
Önskar dig en lugn jobbnatt. Nåja....
Kram!

Geddfish ♥ sa...

Det naturliga är ju att ens barn, när de blivit vuxna, hittar ett eget boende. Så grattis till tvåan och andrahandskontraktet för sonen och hans tjej!
Nu rår ni er själva och får i stället ta emot besök.
Önskar dig en fin jobbnatt! Kram!

dianasdrömmar sa...

Mysigt för sonen med eget kramis

Ama de casa sa...

Jobbigt bostadsläge i Stockholmsområdet, kul att han har hittat ett "eget" krypin nu. Hoppas att han snart kommer fram i kön så han kan få en egen lägenhet på riktigt - jobbigt att harva runt med andrahandskontrakt. Men han har ju en säker tillflyktsort att ta till om det kniper igen :-)

Ha en fin dag!

Ami sa...

Förstår att det är jobbigt att flytta hem när man väl flyttat hemifrån en gång. Hoppas han får ett förstahandskontrakt snart!

Kram

Anni sa...

Nog är det otroligt med detta osäkra flyttande hela tiden. Man vet aldrig om man på riktigt kan få tillbaka rummet eller om det måste stå redo för en ny vända med vuxna barn hemma ... Och samtidigt älskar man ju att ha dem hemma <3 <3 <3