torsdag 16 augusti 2018

Leverans till dörren

Så smidigt att klicka hem varor via nätet! Idag kom ny kattsand och kattfoder för njursjuka katter, och här ikväll ringde det på dörren igen,och ett bud kom med mina nya regnkläder som jag klickade hem igår! Här går det undan! En lugn natt på jobbet, hoppas denna natt som kommer blir lika bra. I morgon är det dags för roligheter igen när jag vaknar!

9 kommentarer:

znogge sa...

Men visst är det otroligt smidigt och bra med leveranser direkt till dörren! Hoppas att den kommande natten blir behaglig också.

Kram

BP sa...

Det är verkligen smidigt att få varorna levererade till dörren. Så tidsbesparande. Å jag är impad över den snabba leveransen av dina nya regnkläder. Där gick det verkligen undan.
Håller tummarna att den här natten blir lika lugn som gårdagens.

Steve sa...

Det är suveränt att handla via internet, ofta bra priser och leverans till dörren. Inte minst det senare perfekt för mig som inte på egen hand kan ta mig någonstans.
Så härligt att få vakna upp till nya roligheter.

Ama de casa sa...

Du verkar inte drabbas av husarrest när du klickar hem grejer - så är fallet ofta här :-)

Hoppas natten blev så lugn som du önskade och ha det riktigt skojsigt idag nu då :-D

Ami sa...

Smidigt att få grejerna levererade vid dörren!
Hoppas natten blev lugn!
Kram och ha en trevlig fredag

Susanne sa...

Härligt att slippa släppa på en massa paket.

Ditte sa...

Praktiskt med kattsand och kattmat levererad. Ja, även regnkläder. Jag köper inget via nätet för jag vill ju testa och känna på kvalitén innan. Men fint att du vblev nöjd och smidigt är det ju. Kanske ska jag testa vid tillfälle.
Önskar dig en lugn natt så att roligheterna blir än bättre.
Kram!

Susanne sa...

Ja det är ju så himla smidigt att beställa över internet. Det har blivit mer och mer. Allra mest gillar jag att beställa apoteksvaror och recept. Så smidigt! Om man sen får det levererat till dörren är det ett extra plus i kanten. Njut av ledig helg!! Kram :)

Mias Mix sa...

Ja fantastiskt smidigt att beställa på nätet. Vilken utveckling det har blivit. Hoppas du fick fler lugna nätter även om det inte är så troligt...