tisdag 14 augusti 2018

Släktträff på Skarprunmarö

Idag var vi bjudna till svåger och svägerska på Skarprunmarö . Vi tog bussen till Stavsnäs där en båttaxi väntade på oss.

Ingen sol idag, men skön luft och bara lite regnstänk kom på oss idag.

Nämdö-färjan tog vi inte.

Båttaxin tog oss till Huttudden på Skarprunmarn, som ligger inte långt från Sandhamn.

Utsikt från huset.

Det är inte ofta alla min mans syskon med respektive är samlade, men så bor all lite utspridda också, en i USA och en i Skåne, men resten i Stockholmsområdet.

Det bjöds på mat och dryck, och många glada skratt!



Jo, jag lägger ut en bild på dessa fantastiska 6 också, där min man är minstingen i familjen, ett riktigt sladdbarn, det är nästan 20 år mellan äldsta och yngsta syskonet,och jodå, samma mamma och pappa har de allesammans.

Framåt kvällen blev det båttaxi tillbaka till Stavsnäs brygga

...där vi slank in i baren i väntan på bussen till Slussen.
En fantastisk dag med alla svågrar och svägerskor är till ända. Tack för denna fina tisdag en dag i augusti 2018...

6 kommentarer:

Steve sa...

Så härligt att träffas på detta sätt.

BP sa...

Har aldrig talat s om Skarprunmarö, men väl om Skvavnäs, där vi ofta tog båten tilt Lilla Runmarö.
Å när jag tittar på bilden med alla syskon hade jag helt plötsligt svårt att urskilja din man. Visst är det konstigt... Å då har jag ju ändå sett din man så himla må många gånger på din blogg;-) Gissar till andra från höger. Hoppas jag gissade rätt;-)

Nattinatti;-)

znogge sa...

Vilken härlig dag på alla vis! Mysigt att träffa nära och kära och umgås med varandra. Åldersskillnaden känner jag igen för min svärmor är 18 år äldre än sin lillebror. Samma föräldrar där också!

God morgon!

Ama de casa sa...

Vilken härlig sammankomst! Roligt att dom kunde träffas allihopa trots att det är sånt avstånd till vissa av syskonen.
Det är så fint där ute i skärgården också, och Huttudden är verkligen ett roligt namn :-D
Hoppas du får en finfin lill-lördag! Här har dom hotat med regn och åska, får se hur det blir med det. OM det nu regnar så hoppas jag att det blir utan sand :-D

Ditte sa...

Så roligt att träffen kunde bli av. Och extra roligt när alla är så utspridda. Och en dag i skärgården är alltid trelvigt och ganska yur med vädret hade ni j. Har passerat ön här på vägen ut till Sandhamn, men aldrig varit i land här. Perfekt med båttaxi och likaså med ett "pitstop" innen bussen kom.
Kram och trevlig onsdag.

Mias Mix sa...

Så roligt att alla kunde komma! Och mysigt ställe också! Min mamma och hennes syskon var 9 st så där var också stor åldersskillnad, 27 år mellan äldsta och yngsta. Min moster är jämngammal med mig så vi har vuxit upp mer som kusiner.