onsdag 5 december 2018

Dags igen...

Behöver lite färg i vår vita hall, och har sett ut två tavlor som jag fastnat för, tror jag vet vilken vi kommer att ta, vad tycker ni?

Sovmorgon idag, hann knappt se solen som försvann borta vid MoS. Förbereder mej för IW på Friskis, dusch där på plats, plocka med middag att inta på jobbet, för nu är det dags för två nattpass till!

6 kommentarer:

Znooge sa...

Båda är fina var och en på sitt sätt! Det låter maffigt med först ett pass och sedan en jobbnatt. Jag har sagt det tidigare men säger det igen, jag är imponerad av att ni klarar av att jobba natt för passen är ju inte speciellt korta.

Kram

BP sa...

Mera färg till folket. Skulle gissa på den till vänster i bild. Innan du slår till tycker jag att du ska kolla här:
http://konstochfolk.se/produkt-kategori/konstnarer/lisa-rinnevuo/ eller här https://www.svenskakonstnarer.se/start/bildspel.php?aid=3089.
Vi var i stan idag och tyckte det var så fint med sol som var synlig i en kvart eller så. Men att vi sedan höll på att frysa ihjäl i blåsten är en helt annan sak;-)
Önskar dig som vanligt en riktigt lugn natt!

Ama de casa sa...

Jag röstar helt klart på den fina med den röda klänningen :-)

Hoppas första natten blev lugn och att du sussar gott nu :-)

Ami sa...

Båda tavlorna var fina, men spontant hade jag nog tagit den med grön kjol!
Kram

Steve sa...

Jag skulle välja den högra med grön/turkos kjol då jag tycker att den tavlan utstrålar mera liv.

Ditte sa...

Mer färg låter trevligt! Båda tavlorna var fina. Lite beroende på hade jag kanske valt den med grön kjol. Men svårt att sia. Vilken du tar så blir det bra.
kram!