måndag 3 december 2018

Måndagslycka

Det är alltid en härlig känsla att gå av nattpasset efter en hel helg. Sista natten blev mer stökig med mer att göra, men gick ändå bra, trots röran med den stora avdelningen. Redan vid 04 tiden måste man börja planera dagens personal, 13 barnmorskor ska placeras och minst 4-5 uskor, vissa vill bara ha BB -patienter, en del kan inte förlösa...osv!
En skön känsla att gå hem i morse! Sov gott till 14.30 ,när jag vaknade var det redan mörkt ute. Men ett uppiggande jympapass ikväll gjorde susen, och så en kväll framför TV:n.
Bilden idag visar lite mera ljus..från Gran Canaria!

7 kommentarer:

BP sa...

Föredrar helt enkelt ditt fina minne från Gran Canaria istället för din jobbrapport. Förstår inte riktigt där. Trodde att ni är barnmorskor som ska ta hand om förlossningar. Är det även nån av er barnmorskor som sitter och planerar placeringen av 13 barnmorskor samt 4-5 uskor? Nej, här ger jag mig, för jag förstår inte nästa mening heller. Å nej, jag är inte full, trots att jag kommenterar sent. Jag är ju pensionär som du vet och kan lägga mig när jag vill;-)

PS. Såg sista delen av "Vår tid är nu". Å den bäddar väl för en säsong till, eller hur;-) DS.

Ama de casa sa...

Usch... Det låter inget vidare på jobbet nu. Hoppas det ordnar till sig!

Skönt med ledighet - passa på att njuta nu och ta det lugnt :-)

Ami sa...

Jag förstår att det kändes skönt att gå av ditt pass! Och bilden piggar absolut upp!
Kram

Steve sa...

Din beskrivning av fördelningen av arbetsuppgifter på jobbet är verkligen inte upplyftande. Det blir svårplanerat om somlig personal INTE VILL/KAN utföra vissa uppgifter. Det skulle nog vara nyttigt om någon extern kraft fick i uppdrag att titta på er organisation.

znogge sa...

Jag trodde också att er uppgift var att ta hand om förlossningar men precis som i skolans värld har det administrativa en tendens till att ta över. En härlig bild att se tillbaka på.

Kram

Ditte sa...

Din arbetsmiljö verkar milt sagt "roddig". Och man skulle ju kunna tänka sig att de som jobbar ska kunna jobba där det behövs. Skönare då att tänka på Gran Canaria och en mer avkopplande tillvaro.
Och kul att jympapasset piggade upp. Man behöver mycket av det varan nu.
kram!

Geddfish ♥ sa...

Det var en konstig jobbplanering i mitt tycke.
Skönt att vila ögonen på semesterbilden! Jag försöker titta på mina så mycket jag kan, för det är en tråkig tid nu.
Varm kram!