söndag 9 december 2018

Skyltsöndag och Pernilla Wahlgren

Idag är det dags för BP:s sköna skyltsöndag igen. Börjar med en skylt från vårt skåp som vi hade på gamla Karolinska, nu vet jag inte vart dessa kort tagit vägen efter flytten.

...och så en skylt från nätet.

Här en gammal favorit... då tankarna osökt går till bocken i Gävle.

...många får har jag räknat på nätterna då jag inte kunnat sova...

När jag vaknade idag gick jag till Hemköp och köpte lussekatter till frukosten, har inte hunnit baka några egna ännu!

En suddig bild från gårdagkvällen med gamla barndomskompisar.
Sen var det dags att möta upp schlagerkompisen på Pop House hotel på Djurgården, där denna bild togs, innan vi gick vidare till CirkusHar hört så mycket bra om Pernilla Wahlgrens show "Kort glad och tacksam", och vi blev inte besvikna!En härlig eftermiddag med Pernilla och hennes sidekicks : Hanna Hedlund, Kim Sulocki, Måns Nathanaelson och den helt fantastiska Ola Forssmed! Så mycket skratt och galenheter (tyvärr missade jag en hel del då jag inte hörde allt)
Härligt att få höra hennes gamla godingar från Melodifestivalen, inte minst "Piccadilly cirkus"!
En galen helg är till ända! Puh, är helt slut nu!

6 kommentarer:

Ditte sa...

Vilken härlig skyltning och tillika helg. Och man kan ju undra var era fotografier tagit vägen...Önskelistan gillade jag extra. Tänk om den kunde uppfyllas. Och får! Jodå, jag har periodvis räknat många. Mest när jag jobbade.. Vilken härlig och rolig helg. Full fart och med så många trevligheter.
Kul att du gillade Pernillas show. Vet att kritikerna och de som sett den gillat den. Men jag är inte direkt ett "fan" gillar dock både Kim Sulocki och Ola Forssmed. Hoppas du nu kan vila dig i form.
kram!

BP sa...

Vilken underbar Skyltsöndag du bjuder på! Vågar säga att det är en av dina bästa ever!
Hoppas verkligen att tackkorten efter prinsessan Estelles födelse på ditt BB inte har slängts eller att de kommit bort. Att sätta upp dom med kronorna kunde kanske ersätta viss minst sagt konstig konst på NKS.

Skrattade gott åt önskelistan och asgarvade när jag såg bockarna och tändstickorna vid sidan om. Antingen har nån tänkt till eller så har personen en rejäl portion hujmor:-)

Pernilla Wahlgren vet till och med jag vem det är. Sidekicksen har jag dock aldrig hört talas om. Synd att du på grund av hörselfelet inte hör allt, men du har ju ögon och fantasi så du njöt nog ändå:-)
Bra uppvärmning redan nu inför Mello och ESC.

Tusen tack att du dokumenterade din helg i Skyltsöndag. Vilket bidrag! Tusen tack för det och länken:-)

Znooge sa...

snyggt skyltat och dessutom en härlig helg! Vore synd om tackkorten skulle vara borta tycker jag. Hoppas någon vettig person packat ner dem.

Kram och god morgon!

Ama de casa sa...

Oj vilken händelserik helg! Den showen skulle jag också vilja se :-)

Jösses vad många av skivfodralen jag kände igen där - en hel del av dom där fanns i min samling :-)

Ha en braig start på veckan!

Ami sa...

Vilken härlig helg :) Förstår att showen var sevärd!
Kram

Paula Merio sa...

Här var det full rulle minsann, märkligt att du inte hunnit baka där mellan fester, träffar, jobb och annat....föreslår att du håller dig till köpebröd i år, att baka är ingen nödvändighet. _Fråga mig som överlevt utan att ha bakat en enda gång i mitt liv. Jo matbröd visserligen men aldrig sötebröd. Viktigare att leva, träffa dem man gillar och njuuuta! Ha en fin vecka i hufvudstadsvimlet