lördag 15 december 2018

Sandvik gård, lördag

Dagen började med en rejäl hotellfrukost , jag gick sen vidare till ” morning class"

 Så skönt att mjukt få väcka kroppen! Sen hade jag bokat in en timmes massage, som var fantastiskt skönt för kroppen! Dagen rusade fram. 2-rätters lunch innan det var dags för funktionell träning, som blev ett mer svettigare pass. Avslutade dagen med yoga! Hann bada i poolen och det varma bubbelbadet innan det var dags att göra sig i ordning till middagen.  En god trerätters middag väntade !Creme Ninon= grön ärtsoppa , och med nybakat bröd till, det smälte i munnen!


Här syns den goda varmrätten, kycklingrullen som står upp, fylld med duxelles, som visst är en mix med svamp,lök och skinka.


...efter middagen blev det en "White Russian" .

4 kommentarer:

BP sa...

Dregel, dregel! Ja över maten då, inte över motionen;-) Helt underbart att se dina bilder. Undrar bara vad "kycklingrulle fylld med duxelles" är för nåt. Alltså "kycklingrulle" vet jag vad det är;-)

Fortsätt och NJUT!

Ama de casa sa...

Så härligt och mysigt! Men du... När jag varnade för morgonyogan så trodde jag nog att du skulle fatta att morgonjympa även innefattades i den varningen... ;-)

Vilken härlig helg du har haft!

Ditte sa...

Låter mer som ett träningsläger...Men behagligt. Så mycket god mat! Vill nog till att röra på sig om detta ska få plats. Låter som en härlig helg. Njut på!
kram!

znogge sa...

Vilken härlig och bra dag på alla vis! Maten såg verkligen tilltalande och god ut.

Kram och god tredje advent!