torsdag 20 december 2018

Julklappsinköp

Så var det då äntligen dags för julklappsinköpen. En tradition har varit att göra dem tillsammans med schlagerkompisen och hennes man, och med flera pitstops, så man orkar med dessa inköp!

Vi fick en trevlig dag med flera stop, vilket vi behövde i julruschen!

...och faktiskt blev det mesta köpt som vi hade tänkt!

...och stan var fint upplyst inför julen, inte minst NK-huset.

Man blir hungrig när man är ute och shoppar....(och dricker en massa öl!) en god wienerkorv med bostongurka smakade bra mellan alla inköp.
Ja, det blev en bra torsdag såhär bara några dagar kvar innan julafton!

6 kommentarer:

BP sa...

Jättekul med julklappsinköpen med schlagerkompisen och hennes man! En riktigt rolig tradition. Antar att racerbanan och byggsatsen(?) var till kompisens barnbarn eller?!

Korv med bostongurka - det är då verkligen en klassiker från 1980-talet. Väcker ett antal minnen. På den tiden åt jag/vi alltid korv vid närmaste kiosk efter en fotbollsmatch. På den tiden fanns ju korvmojar överallt. Å nu äter jag inga korvar längre;-)

Znooge sa...

Ett trevligt och gott sätt att inhandla sina julklappar på! Här kommer det mesta från nätet så några pitstop blev det inte av den anledningen ;-)

Ha en fin fredag!

Ama de casa sa...

Men vilket trevligt sätt att köpa julklappar på! Nästan så jag blir sugen på att köpa julklappar jag med. Men bara nästan :-)

En korv kanske jag kan få ändå när jag ändå är i IKEA-stan :-D

Ami sa...

Men vilken trevlig tradition. Och dessutom blir ju julhandeln mycket roligare på det viset :)
Kram

Ditte sa...

Gillar tanken på att förena "pitstop" med mat och sedan lite handling av klappar. Man måst ju ha roligt också. Vi köper väldigt få julklappar, mest till barnbarnen. Och döttrarna får en "upplevelse".
Jag är ju ganska ojulig av mig och tar det väldigt lugnt med allt. Inga måsten alls.
Önskar dig en fin kväll.
Kram!

Anni sa...

Jag måste ha julshoppat med fel personer ... först med Lillhunken som inte har rätt ålder inne och sedan med äldste sonen som inte gillar öl ...