torsdag 6 december 2018

Fullt i stan...

En sån natt blev det, fullt i hela stan....utskälld av anhöriga som inte vill åka långt till Södertälje...ack ja...nu dags för lite teamtränarmiddag innan natt nr 2...

5 kommentarer:

Ditte sa...

Trist att jobba när det inte finns platser. Jag vet de som på förhand valt just Södertälje, även fast de bor i Stockholm, just för att det där är lättare att få plats.
Önskar dig en lugnare natt.
Kram!

BP sa...

Som om det var ditt fel att det är fullt i hela stan. Kan inte vara lätt att vara budbärare av sådana dåliga nyheter. Har iofs full förståelse att man inte vill åka hela vägen till Södertälje, men du kan ju inte rå för landstingets dåliga planering.
Hoppas du slipper en utskällning i natt som förhoppningsvis blir lugnare.

Ama de casa sa...

Helt galet... Jobbig situation för alla, såklart och än en gång undrar man ju hur dom tänkte när NKS planerades. Färre platser...

Hoppas det blev en lugnare natt inatt!

Ami sa...

Ja, det är verkligen helt galet! När Max och Frida fick sitt andra barn nu i november var det fullt i Helsingborg, de blev då ombedda att åka till Lund, men där var det också fullt. Det slutade med Malmö som ligger sju mil bort. Gissa om man blir arg! Så jag förstår att ni stackare får ta emot en massa hemska kommentarer! Tycker verkligen synd om er!
Kram

Steve sa...

Så är det att stå vid fronten. Då får man ta smällarna.
Att den här situationen skulle uppstå är väl knappast någon överraskning. Vare sig för er som jobbar eller för beslutsfattarna. Förhoppningsvis är detta en enstaka händelse för skulle den här situationen bli ofta återkommande så blir situationen snart outhärdlig för alla parter. Då hjälper det nog inte med aldrig så mycket teamträning. Hoppas nu på en lugnare natt nr.2.