fredag 14 december 2018

Sandvik Gård

 Så var det dags för den traditionella resan till Ladies spa på Sandvik gård, en bit utanför Norrköping . Jag kompisen Y och hennes två döttrar . Sååå avkopplande med god mat och dryck, och om man vill en hel del aktiviteter såsom morgonyoga, vattenjympa. Stället ligger avskilt mitt ute i skogen. Denna helg är långt ifrån fullbokat, då kan det vara upp till 85 tjejer här, denna helg är vi vara 19 stycken, så det blir extra lugnt och skönt! Nu har vi ätit en ljuvligt god 3 rätters middag, mycket prat och skratt! Vi är laddade för helgen!

5 kommentarer:

BP sa...

Njut, njut, njut säger jag bara! Vilken suverän mat! Synd att det är så få gäster där just nu, men ni kan ju alltid njuta dubbelt om man säger så;-)

Ama de casa sa...

Sååå härligt och ni ser ut som att ni njuter för fulla muggar - fortsätt så! Men du, ett tips... Passa dig för morgonyogan, det låter otäckt... Sängen är ju som allra skönast på morgonen ;-)

znogge sa...

Så härligt och ganska så befriande att det inte är så mycket folk! Njut och ha det riktig gott :D

Kram

Steve sa...

Jag förstår att ni njuter. D var där på på en skön "Ladies' Spa tjejweekend" för fem år sedan och gav den upplevelsen ett mycket högt betyg.

Ditte sa...

Så härligt! Jag har ännu inte kommit hit. Men jag hoppas att det blir under våren. Vet att du verkligen rekommenderat en tur hit.
Njut nu av allt.
Kram!