lördag 1 december 2018

En natt gjord

Äntligen har vi fått ett stort personalrum utanför avdelningen, denna bild är från i måndags när jag efter jympan tog mig till jobbet och åt middan innan jobbet . Operation har haft detta personalrum, men nu äntligen har vi fått ta över det, större  och med stora kylskåp där vi kan sätta in mat som vi har med oss. Men på natten hinner vi inte gå ut hit och sitta, det är för långt bort. Nu dags för natt nr 2.

5 kommentarer:

BP sa...

Ja grattis då! Men vad är poängen med en matsal med kylskåp där man kan förvara mat, när man inte ens kan ta sig dit för att äta den på grund av för långt avstånd. Förstår inte logiken där. För även nattpersonal måste väl ha "lunchrast" i lagstadgade minst 45 minuter eller...

Så hur och när äter ni då?! Suck och dubbelsuck...

Önskar dig både ytterligare en lugn natt och nåt att äta någonstans i alla fall...

Ama de casa sa...

Men alltså... HUR har dom planerat lokalerna egentligen??? Eller snarare INTE planerat... Att ha så långt till personalrummet att man inte hinner gå dit - HELT galet!

Hoppas du fick en bra natt, och ha nu en glad första advent!
Kram

dianasdrömmar sa...

Galet att det är för långt bort för att ni ska hinna äta....kram

Ditte sa...

Bra med ett större personalrum men det verkar märkligt att det ligger så långt bort att ni inte hinner dit. Här har man glömt det praktiska. Ja, säkert en del annat annat också.
Hoppas natten blev hyfsad.
Kram!

Ditte sa...

Vilken tur att man ev. kan bli hämtad på jobbet. Känns tryggt!
De färgglada trattarna ser ju pigga ut och hoppas att de även fingerar. Verkar ju vara lite si och så med en hel del på NKS. Vad gäller konsten kanske en del av dem kunnat utgå till förmån för fungerande arbetsmiljö. Bara en tanke.
Önskar dig en hyfsad jobbnatt.
Kram!