måndag 2 maj 2022

Glad måndag

Idag var min man ledig efter sina tuffa helgpass på jobbet. Vi fortsatte att jobba, svägerskan vill ha upp gödsel och jord till landet, så vi hjälpte till!
Stugan stod kvar. Min man fixade med vattnet och jag räfsade bort en enorm hög med kvistar och löv från gräsmattorna, och t.om klippte gräset på baksidan som börjat växa, och la ut kogödsel där svägerskan ville ha det. Det blev ett rejält dagsverke, så nu är man lite öm i kroppen. Men härligt att få vara på landet en stund , en glad måndag helt enkelt , Caritas tema.
 

9 kommentarer:

Carita Liljendahl sa...

Härligt! Du är också i planteringstagen ser jag :-)
Och trevligt att du är med Glad måndag!

znogge sa...

Det lät som en riktigt bra och glad måndag måste jag säga. Alltid mysigt att vara ute när vädret är fint. Dessutom så måste ett och annat göras när man har hus.

Önskar en god kväll!

Kram

femfemman sa...

Ute är härligt! Er stuga är inte helt olika vår, som vi har i Halmstad. Uppskattar att se att det är fler än vi som kör med ett lite äldre stuk! Kram

BP sa...

Oj! Det var då ett relativt otippat dagsverke för att vara du alltså;-) Hoppas att gödseln inte luktade kobajs om man säger så;-)
Svägerskan verkar vara trädgårdsmästaren som vet vad hon vill ha var någonstans;-)

Äventyret framtiden sa...

Härligt säger den odlingsglada som inte kan odla lika mycket längre som tidigare, så desto roligare att se när andra jobbar och är flitiga som myror. Kogödsel önskas här också men en får nöja sig med häst-dito.
Trevlig måndagskväll! <3

Ditte sa...

Så bra att ni kunde vara behjälpliga. Och fint blev det. Även bra träning för kroppen och inte minst de muskler man inte riktigt visst om. Verkligen ett rejält dagsverke.
Kanske lagom att vila i morgon.
Varm kram

LillaSyster sa...

Bra med stor bil=) Ännu härligare att få vara ute och jobba i en trädgård. Då somnar du gott ikväll.

Anki sa...

Härligt att kunna hjälpas åt med tunga saker :)
Kram

Ama de casa sa...

Så fint ni har det där ute på landet och härligt att vårbruket är igång också :-)
Kram