söndag 8 maj 2022

Skyltsöndag

Nåja, tror nog att flera gillar maj månad av andra anledningar, men detta var en kul skylt/bild, dagen till ära, det är ju BP:s skyltsöndag!
 
Se så fina "herrgårman" lyktor de har på Telefonplan!
Så från nätet....

Den här var ju för bra!


Fick ett ovanligt långt och hårt brev i brevlådan, på denna träbit var det en inbjudan...

I morgon bitti går flygbussen med mej ombord till Arlanda, via Munchen skall jag och schlagerväninnan ta oss till Turin i morgon, gummistövlarna lämnar vi hemma!

7 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Den första skylten tar priset! Så där ser säkert du ut när du tänker på Turin! Gissar jag. Annars är alla skyltar fina och så vill jag önska dig och din väninna en bra flygresa till Turin för att inte tala om att ni givetvis ska ha det bra och njuta fullt ut av varje sekund ni är vakna.
Allt gott på vägen önskas!

BP sa...

Så himla kul att du hann med en Skyltsöndag trots packning med mera inför er resa till Turin. Tusen tack för det och länken:-)
ESC - here we come:-) Alltså den gröna gubben vid Telefonplan är ju helt suverän - ja, det är ju ingen gubbe utan ett kärlekspar, men guuu så roligt. Har aldrig sett den symbolen förut. Älskar den! Hur såg röda gubben ut?
Sedan gillar jag din "träskiva". Väldigt originell och perfekt som bokmärke;-)
Kollade barnmorskorna från East End ikväll. Gissar att du också gjorde det. Min man ogillar serien - jag älskar den. Den är så speciell, både var gäller innehållet men också hur dom filmar gravida kvinnor och födslar.

Nu önskar jag dig en helt underbar ESC-vecka i Turin. Du och väninnan måste ju vara utsvultna efter två ESC-fria år. Gå "all in" bara. NJUT och "have fun". Det ska bli hur kul som helst att läsa dina rapporter. Åsså ska det vara roligt att höra om era irländska kompisar finns på plats också. Det brukar dom ju vara.

Ama de casa sa...

Härligt att ni är på gång nu! Ha det toppenbra!

Snyggt skyltat också :-)

Kram

Znogge sa...

Snyggt och bra skyltat hos dig som vanligt!
Nu önskar jag dig och väninnan en god resa och jag hoppas att ni får en festlig och bra vecka.

Kram

Anki sa...

Snyggt skyltat!
Ha det nu så bra på resan!
Kram

Ditte sa...

Snyggt skyltat och här blev det en del skratt . Jodå, jag är väl tämligen med på eurovision. I alla fall det svenska bidraget. Tycker det är så bra.
Önskar er en härlig resa på alla sätt. Ha det allra bäst.
Och jag är med! Hemifrån.
Stor kram!

Paula Merio sa...

Herr Döv, flåt Död var verkligen kul! Och gånggubbarna var såå kära! Har aldrig sett några såna tidigare.
Önskar er en toppenfin och glädjefylld schlager-resa! Kram