onsdag 4 maj 2022

Date vid Telefonplan

Idag var det dags att diskutera vår resa till Turin som går av stapeln i nästa vecka. Jag åkte söderut (med ett gammalt t-banetåg!) för att träffa min schlagerkompis.
 
Ett nytt sushiställe har öppnat där hon bor...

...och sushin var verkligen väldigt god! Mycket hade vi att prata om, vi har bokat biljetter till kvällsaktiviteter, och i sista sekund så har vi även fått biljetter till alla live-shower!!! Så nu sitter vi på lite för många biljetter, haha, få se om vi lyckas sälja några. En fullspäckad vecka har vi framför oss i alla fall. Kanske dags att lyssna på några av de 40-tal låtar som ska vara med i ESC?!


8 kommentarer:

femfemman sa...

Ser väldigt gott ut! Vilka spännande dagar ni har framför er. Så kul att ha ett sådant, lite annorlunda, gemensamt intresse och "grej". Kram

Ditte sa...

Vad trevligt och så roligt! Och snart är ni ju på plats. Perfekt att ses och smida planer. Och att göra det i sällskap av sushi här verkar lovande.
Varm kram

BP sa...

Dregel, dregel - vilken sushi:-) Perfekt mat för att "diskutera" ESC i Turin. Vilket "lyxproblem" ni har med för många biljetter. Det har nog aldrig hänt förut, eller?!
Det ska bli så kul att följa dig och kompisen i Turin.

PS: Finns dessa gamla t-banor kvar? Trodde de hade gått i graven nu när de nya tågen har kommit. Men uppenbarligen inte. Suck. DS.

znogge sa...

Vilken trevlig resa och vecka som väntar er!

Kram

Äventyret framtiden sa...

Jag tycker att ni är sällsynt kloka, som tar för er av livets goda när ni planerar ännu mera gott. För många biljetter mitt i allt. Bra jobbat. Men ni får säkert sälja dem med vinst och kan köpa mera sushi.
Så fina bilder, allihopa!

Godnatt-kram!

Annika sa...

Mums för sushi och KUL att planera ESC och Turin.
Gud så roligt för er att få åka ner.

Gamla tunnelbanan var det länge sen jag såg. Gillar inte de nya vagnarna.

Kramar och ha det så gott!

Ama de casa sa...

Oj vad kul att ni kommer iväg snart och det är så många roligheter i pipeline :-)

Sushin såg fantastiskt god ut :-D

Ha det gott!
Kram

Paula Merio sa...

Har du lyckats hålla dig ifrån lyssnandet så här länge? Du behöver ju faktiskt höra låtarna några gånger innan du kan bedöma den, så funkar iaf jag. En del som jag gillade mycket efter en lyssning har tappat tjusningen nu och andra favoriter har tillkommit. Och du, sushin såg gudomligt god ut!
Kram