söndag 1 maj 2022

Skyltsöndag på första maj

Så nöjd med mina nya skor som jag köpt, tyckte de skulle passa bra på ESC i Turin!

Dock är maj månad en väldigt regnig månad i Turin, och tittar man på prognosen så ser det illa ut, så idag cyklade ner till MoS och köpte med ett par gummistövlar, men det är klart...kan bli för varmt om tempen ligger runt +20?  Det blir inte lätt att packa!

Vi går raskt över till BP:s skyltsöndag ,och denna skylt gillar jag mycket! De c:a 40 olika ländernas medlemmar i OGAE, den internationella fan-klubbarna har röstat på sina favoriter i årets ESC...
...och som ni ser fick Sverige och Cornelia flest poäng, tätt följt av Italien! Så kul att Sverige är med i toppstriden, enligt de europeiska fansen i alla fall! 


Denna underbara människa är min hörselingenjör på Huddinge hörselimplantats-mottagning, och som jag nu också ser ska gå i pension, hoppas ni kan förstora bilden och läsa texten, vilket fantastiskt jobb hon har gjort. Jag träffar henne nästa vecka, och det blir nog sista gången jag får träffa henne.

Så blir det lite kul skyltar från nätet...
Hur då?!


Minnen på facebook visar att jag visst läst en bok flera gånger, hade nästan glömt det, men blir påmind om att jag läst "Mina Drömmars stad" två gånger!
Trevlig 1:a maj på er! 

10 kommentarer:

LillaSyster sa...

Jag håller tummarna för att du får bra väder i Turin =)
Men det är ju alltid bra att vara rustad för det mesta!
Snyggt skyltat

Guldkryckan sa...

Fina skyltar där, speciellt de roliga idag, det var nog höjdpunkten för denna dagen. Hahaha...!
Gummistövlar har jag nog inga haft sen 86 nån gång tror jag, fast man kanske borde ha ifall jag någon gång ska bege mig ut i vildmarken med skolan, nä, det får skolan köpa in isåfall. ;)

Ha det bäst nu.

znogge sa...

Snyggt skyltat som vanligt. När det gäller skorna så är de verkligen supersnygga och helt i min smak. Passar dessutom till det mesta! Även gummistövlarna var fina.

Kram och god söndagskväll!

Geddfish ♥ sa...

Gummistövlar har jag faktiskt både korta och långa och snygga till på köpet!
Packa stor resväska!
Så viktigt att ha en bra lärare i det man behöver, denna hörselingenjör kan sitt jobb!
Trevlig Valborg! Kram!

BP sa...

Himla snygga skor, både dom med klacken och gummistövlarna. Kul att e att du också har Jackie på MoS. Det blir nog bra i Turin. Ni kommer ju mest vara inomhus och mingla/kolla på ESC så...
Cornelia Jakobs låt var inte min favo, men kul att låten ligger etta på poppis-listan. Trodde att Ukrainas låt skulle ligga högre upp, då man skrivit så mycket om den.
Vilken legend Maria är:-) Så kul att du fick just henne som kontakt. Antar att hin har lärt upp sin efterföljare på bästa sett.
Resterande skyltar - ja som alltid kanoooon dom med:-)
Tusen tack för länken och en suverän skyltning:-)

Äventyret framtiden sa...

Fogelström hör absolut till den författare man kan läsa flera gånger om. Stockholmsböckerna är suveränt skrivna.
Snygga skor och stövlar ska med till Turin! Bara de i sig själva är ju vackra skyltar. Skrattar förstås åt Internethittade skyltar. Kvinnor i Bowlinghallen, haha..
och nu ska jag slå mig till ro och läsa långa artikeln.
Tack Susjos!
Kram

Ditte sa...

Jättesnygga skor! Och gummivarianterna var också stilfulla. Men regn? Nej, hoppas inte. Knepigt att packa kan jag helt klart tänka mig att det blir. Å andra sidan så kan du komplettera.
Jag gillar verkligen både Cornelia Jacobs och sången. Hoppas mycket på henne.
Jag har läst texten och tänk så mycket hon betytt för många. Värdefullt. Fint att du hinner träffa henne en gång till.
Nätskyltarna är roliga och du är bra på att hitta dem.
Gångbron över Dalälven??? Hur tänkte man här.
Fogelström är gångbar och så mycket historia finns i böckerna. Strosar ofta i dessa kvarter och tänker mig in i hur livet var. Har alla böckerna och läst dem flera gånger.
Varm kram!

Åke sa...

Mäktig skyltmix du bjuder på, fint jobbat. Dem där med gångbron måste vara en riktig tankevurpa.

Paula Merio sa...

Haha, titta, vi har samma skylt med Dalälven!
Det var väldigt många med placering 29 på din mellolista??
Jag har faktiskt tröttnat på Sveriges låt som jag gillade förut. Det var nästan roligare när man inte fick höra sönder låtarna i flera månader före själva tävlingen. Men fattar att det inte går att förhindra att låtarna kommer ut nu längre...
Du får ha stöveln på höger fot och finskon på vänster, så kan du möta alla typer av väderlek! Stövlarna var riktigt snygga. Avis...
Marja ser snäll och glad ut, mycket gladare än finskor brukar...de flesta är väl som jag, sur för jämnan.
Kram kram

Ama de casa sa...

Vi regn/snöade bort i Turin när vi skulle på skidsemester, hoppas det går bättre för er! Kul för dig att det snart är dags igen, själv kommer jag förmodligen inte att titta i år heller.

Älskar dina härliga skyltar från nätet!¨
Kram