lördag 21 maj 2022

Videominnen från Turin


 Goddag från sjukstugan. På TV pågår hockey-VM och Formel 1 på den andra TV:n, min man har mycket att stå i, jodå jag såg också matchen Sverige-USA. Men i bloggen blir det videominnen från Turin. Första videosnutten är från vår date med Cornelia utanför hennes hotell inför hennes semifinal samma kväll.

Nästa videosnutt är från arenan samma kväll,  här måste ni lyssna till publikens jubel när hon sjunger, ett magiskt framträdande, dock irrar jag runt med min iphone kamera lite, ha överseende (videon är bara 30 sek)

Hur mår vi här hemma då, jotack, det är bättre idag, men fortfarande låter vi väldigt förkylda och jag hade lite ont i halsen i morse, men det är bättre nu, och inga smärtstillande tabletter har jag tagit. Dock tycker vi båda att vi inte känner smaken på maten lika bra...suck!
Idag är det städdag i föreningen, men vi har väl giltigt skäl att stanna hemma, eller hur?


10 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Du har många trevligheter att minnas från Turin!

Det där med att tappa lukt och smak är typist Covid, fast jag gjorde det inte. Krya på er!

Kram🥰

Ditte sa...

Vilken lyckad resa till Turin det blev! Och så roligt att du bloggade på plats och nu även här hemma tar oss med tillbaka hit. Såg Cornelia på tv och det var så bra vid båda tillfällena. Fantastiskt stöd från publiken- Härligt.
Jätteroligt att se dina videosnuttar. Tack!
Skynda er nu på att bli pigga igen och håller tummarna för att ni blir det och att smaken kommer tillbaka.
Tankar till er båda .
Varm kram

BP sa...

Härligt med videosnuttarna från Turin. De var verkligen härliga. Riktiga glädjespridare som både du och din man är så värda där i sjukstugan.
Smakbortfall lär ju vara en vanlig biverkan efter Covid. Hoppas bara att det går över fort, för ni älskar ju gå ut på restaurang och äta gott.
Städdag eller rättare sagt trädgårdsdag hade vi för två veckor sedan. Vi har aldrig deltagit under det drygt 40 åren vi har bott här. Oooops, jag vet. Men är man inte intresserad så...
Fortsätt och krya på er nu!

Ama de casa sa...

Vilka härliga videosnuttar - speciellt den första :-)

Självklart hade ni en giltig anledning att inte delta i städningen!

Fortsatt krya på och hoppas att smaken återvänder med full kraft snart!
Kram

Äventyret framtiden sa...

Tack för dina härliga videosnuttar! :) Lite grann som att vara med själv blev det.
Någon fördel ska ni förstås ha som är förlagda till sjukstugan. Ingen städning och därmed basta! ;)
Krya på er båda, få smaken tillbaka och håll humöret på topp!
kram

Paula Merio sa...

Härligt att du har fina minnen att plocka fram nu när ni går där och vankar tills det stundar bättre tider, vilket jag hoppas blir snart! Men inte förrän föreningen avslutat sin vårstädning...
Kramen

JaanaM. sa...

Krya på dig/er! Härligt att kunna blicka tillbaka till Turin från sjukstugan.

Susie på Stjärnarve... sa...

Eftersom jag inte tittade på mello alls - inte ens på dom svenska "uttagningarna" innan - så kan jag inte uttala mig om hur hennes bidrag mottogs. Läste nånstans att hon kom 4!? Det är liksom inte riktigt min typ av musik eller TV-program. Visserligen gillar jag tävlingar, men inte när det blivit så utvattnat med en massa tävlingar.
Att få Covid är inte kul, min gubbe har haft det tydligen. Han tappade både smak och luktsinne i flera månader, men det har nu börjat komma tillbaka. Vilket i sin tur betytt att han har en massa önskningar om vad han vill ha för mat hela tiden. Det var väldans lätt när han inte brydde sig alls. Då kunde vi äta vad jag ville ha istället..... *fniss*
KRAM/Susie

Guldkryckan sa...

Helt klart ett giltigt skäl, fattas bara.
Kul med minnena från er schlagerresa, det sprider ju lite glädje förstår jag.

Lyckats missa alla matcher här, jag är bra på det. ;)

Ha en fin söndag.

znogge sa...

Vilka härliga minnen från resan till Turin! Så kul du kom iväg även om Covid-19 följde med hem. Ni hade i alla fall giltigt skäl till att stanna hemma.

Fortsatt krya på!

Kram