onsdag 18 maj 2022

Videosamtal


 Laddade mej för att vara med  på ett gruppsamtal via videolänk idag på Ipaden, sminkade mej för att inte se så blek och sjuk ut, min hesa röst kunde jag inte göra så mycket åt, sen visade det sej att ingen hade kameran på, så jag tog bort min bild snabbt också, haha! Nåja ett nyttigt samtal där vi tyvärr saknade min syster som inte ville vara med, synd för det var henne det gällde! Men så bra att tillsammans med öppen psyk, socialtjänsten och hennes boendestöd i alla fall försöka samarbeta och se till att det blir så bra som möjligt för henne, tyvärr vill hon ju själv inte vara med och samarbeta, så det är inte lätt! Det bästa av allt är att jag HÖRDE allt vad som sas, tack vare mitt nya ci-implantat, streamade ljudet via bluetooth direkt till mitt ci och hörapparaten, väldigt bra!

9 kommentarer:

Ditte sa...

Så fint att det fungerade rent praktiskt med mötet och att du hörde och fritt kunde delta i samtalet.
En knepig situation är det ju verkligen när din syster inte förmår, kan och vill. En utmaning att få till det hela på alla sätt så att det blir bra för henne.
Önskar dig nu god bättring.
Stor kram

BP sa...

Så duktig du är med att få tekniken att stämma, vilket uppenbarligen inte var så lätt för de andra deltagarna. Å de borde ju vara vana efter över två år med Teams eller Zoom.
Fantastiskt att ditt implantat fungerade så bra. Jag menar du såg ju inte personerna, så du kunde inte läsa deras läppar heller. Helt suveränt!
Synd att din syster inte ville vara med i "diskussionen". Kanske lika bra det, då hon ju knappast har något konstruktivt att bidra med, eller...
KRAM!

femfemman sa...

Så bra att kunna delta i mötet, trots att man är sjuk. Hoppas att allt blir bra , för er alla . Kram

Geddfish ♥ sa...

Det kallas videolänk men inte alltid så att man vill/behöver ha bilden på. Jag hade ett beställt vårdsamtal med min njurläkare i Borås men han klarade inte ens av att prata via länk så han ringde upp via vanlig telefon😄

Visst är det underbart att prata via bluetooth, det gör jag alltid i telefonen numera.
Hoppas det går bra för din syster och allt och alla!
Kram och krya på dig!🥰

znogge sa...

Så fint att det fungerade bra med tekniken. Jag har varit med om många möten där inte alla har kameran på. Synd att din syster inte ville medverka men det var säkert bra och viktigt att ni hade mötet ändå.

Kram

Äventyret framtiden sa...

Teknik är underbar när den fungerar. Tänkte på dig när du var i Turin och undrade för mig själv hur du klarade av ljudet och musiken. Bra förmodar jag :)
Kram

Ama de casa sa...

Ett viktigt möte, men vad synd att din syster inte ville vara med.

Underbart att din hörsel är så mycket bättre nu!

Fortsätt ditt krya på och ha det gott!

Anni sa...

Vilken insats du gör för din syster, så bra att det fungerar med tekniken också.
Jag har nu njutit av alla dina inlägg från Turin och förstår att ni hade galet härliga dagar. Synd att Covid följde med hem, men nu får du vila ut ordentligt <3

Paula Merio sa...

Underbart att höra att din syster får hjälp, det är väl inte helt ovanligt att man inte själv är så motiverad att ta emot hjälp dock. Heder till dig som kämpar! Kram