torsdag 5 maj 2022

Ingen tråktorsdag

Ingen rast , ingen ro, mina dagar är uppbokade! Idag var det dags för 2 månaders kontroll av mitt CI- implantat. Är så tacksam att min hörsel blivit bättre tack vare den, så jag tog med en smakfull gåva till min hörselingenjör Marja som tyvärr också går i pension nu till sommaren, och till min läkare som opererade mej. Jag tror de blev glada ( Marja fick vidarebefordra presenten till min läkare, henne träffade jag inte idag ). 
 
Förseningar i morse på pendeltåget "obehöriga på spåret", men jag hann till Huddinge i tid i alla fall!
Full aktivitet på sjukhuset! Jag träffade först en audionom som gjorde hörselprov på mitt ci, då fick jag ta av mej hörapparaten på det andra örat. Hörförståelsen var runt 75% med bara ci, så visst går det framåt. En vecka efter inkopplingen i början på mars hade jag 52 % ,vilket också var bra efter bara en veckas uppkoppling.Så får vi inte glömma den internationella barnmorskedagen idag den 5 maj, hurra för oss!10 kommentarer:

femfemman sa...

Hurra för er och hurra för ditt implantat! Kram

Ditte sa...

Ett stort hurrrraaaa för er barnmorskor. Ja, många!
Så rart och omtänksamt av dig att köpa presenter till dels läkaren som opererade dig och till Marja, din hörselingenjör. Kan tänna mig att de blev glada.
Roligt också att att det går framåt med din hörsel. gläds så med dig.
Varm kram

Paula Merio sa...

Hurra för er jordemödrar och hurra för dig som hör bättre och bättre! Läste igår om barnmorskor som inte alls tänker jobba inom förlossningsvården om inte deras krav tillgodoses. Förstår dem, dags att arbetsgivaren tar sitt ansvar NU! Kramen

Äventyret framtiden sa...

Hurra för er barnmorskor. Vete gudarna om man hade vågat föda utan att ha en barnmorska. Hur klarade de sig förr? Grattis till er och grattis till din förbättrade hörsel. Grattis också till dem som fick en gåva med smak av dig. De blev säkert väldigt glada för dem.
Ha det gott!

znogge sa...

Så skönt att det går framåt med dit implantat och att hörseln förbättras. Det måste kännas bra.
En viktig dag i dag.

Kram

BP sa...

Stort, stort GRATTIS till det resultatet. Precis vad du ville höra inför ESC antar jag!
Så gulligt av dig att du tog med dig en present till läkaren och hörselingenjören Marja.
Vi är rätt lika du och jag... när vi är "sjuka" alltså. Jag brukar också köpa nåt roligt till min (snygga) husläkare och ibland en sjuksköterska också. Jag menar det är ju aldrig roligt att behöva vård, vad det än är man har drabbats av, men om man får fantastisk "service" så tycker jag att det är självklart att man ska tacka på ett personligt sätt.

Hannas krypin sa...

Så bra att ditt implantat fungerar så bra. Läskigt med obehöriga på spåret. Tänker alltid det värsta då men så behöver det ju inte vara.

Ama de casa sa...

Vad fint av dig att komma med presenter - och därmed hurrarop - till dom som hjälpt dig fram till bättre hörsel!
Stora hurrarop till dig och dina kollegor också på er dag :-D
Kram

LillaSyster sa...

Härligt att det går framåt. Tror säkert att de blev glada för gåvan.

Annika sa...

Det går onekligen framåt. GRATTIS till det.
Så härligt!!
OCH vilka fina gåvor du gav dem. Kan tro att de blev glada!
OCH ja, heja barnmorskorna!!
Kramar!!