lördag 20 januari 2018

Nusnäs, Mora och Ted!

 Mobilblogga är inte lätt...vet inte vilka foton som kommer med. Nåväl , inte mycket sol här uppe i Tällberg. Vi åkte till Nusnäs där man gör dessa underbara dalahästar, och jag shoppade loss! Bilder kommer senare. Sen åkte vi vidare till Mora. Jag har länge velat se Zorngården, och idag fick jag äntligen en guidad tur där, så fascinerande ! Kvällens höjdpunkt var en show med Ted Gärdestads låtar, och han som sjöng var faktiskt väldigt lik Ted både till utseende och i sång! Jag har sjungit och gråtit och njutit ikväll ! Vilken dag!
5 kommentarer:

BP sa...

Med andra ord så har du haft en toppen dag!!! Ser framemot fler inlägg från Zorngården. Kul att sångaren liknade Ted Gärdestad på alla sätt. Du har njutit alltså:-) Fortsätt med det!

PS. Dalahästar är inte min grej, även om jag tycker de är roliga och en toppen turistgrej. DS.

Ama de casa sa...

Vad trevligt ni har haft även fast vädret var osoligt :-)

Jösses vad lik Teddan han var! Gillar hans musik :-)

Ha en fin söndag!

znogge sa...

Men så lik Ted! Jag och äldsta fröken såg musikalen "Sol, vind och vatten" på China i Stockholm och det var verkligen en hit! Vilken mysig helg ni har haft.

Kram

Ami sa...

Men så lik Ted!!
I Nusnäs har jag också varit, men det är många år sen!
Kram och trevlig söndag

Ditte sa...

Förstår att du haft det jättebra helg med detta upplägg. Och Zorngården är så fin. Roligt att lyssna till musik av Ted och med en bra sångare. Han påminde verkligen om Ted till utseendet.SEr förstås fram emot mer.
Kram!