tisdag 30 januari 2018

Idag släpptes semifinalbiljetterna till ESC!

Jag hade ett stort ansvar idag då jag var ledig på förmiddagen och biljetterna till semifinalerna i ESC släpptes kl 11.
Schlagerkompisen är på väg till Gambia för lite sol och värme, så jag fick den stora uppgiften att försöka fixa biljetter ( hon hade även en till kompis som satt beredd vid datorn!, plus ett gäng schlagerkillar!) Jag fick könummer 33432, och var orolig om jag skulle hinna komma fram innan jag skulle åka till äldreboendet och jobba ikväll!

Två timmar gick och det börjar närma sig! Ett konto på bluetickets sida var redan fixat, mycket att tänka på innan man ställde sig i kön, sen har man inte så många minuter på sig att välja vad man vill köpa, och det fanns biljetter både till genrepen och till direktsändningarna att välja på. Men när jag kom fram var det slutsålt till semifinal nummer två, den semifinalen som Sverige är med i, så typiskt! Men jag fick tag på biljetter till första semifinaldirektsändningen, på ståplats dock, och det är samma dag vi åker till Lissabon, med en kort transfer i Munchen, så hoppas att vi hinner fram i tid! Andra semifinalen fick jag biljetter till genrepet tidigare på dagen, det är också den showen som juryn får se, så det bli ju kul i alla fall! Puh, vilken pärs denna förmiddag blev!

Här är två av klänningarna som jag köpte igår, tål att provas igen och fundera på om de ska behållas, men det lutar åt det!
Kvällen på äldreboendet blev lugnt, nästan för lugnt, klockan segade sig fram. Jag gav insulin, en fragminspruta (blodförtunnande) och en Waran tablett (också blodförtunnande). Försökte lära mej deras dataprogram och dokumentera lite. Nu är jag lite ledig till torsdag då det är dags för teamträning igen!

6 kommentarer:

BP sa...

Bra jobbat där! Vilken kö till biljetterna. Ska definitivt sluta gnälla över "du är numer 35 i kö hos ComHem framöver. Jag lovar;-) Hoppas innerligt att ni hinner fram i tid. Är stolt över dig!!! Förresten var det ju en himla tur att du var ledigt idag:-)

Vad gäller Desigual klänningarna så satsar jag fortfarande mina, eller rättare sagt dina - slantar på den högra klänningen. Den är liksom du, som den igår. Skulle passa perfekt till ESC-äventyret tycker jag.

Fragmin - ges den sprutan inte bara inför operationer då den ersätter Waran??? Min man fick den av läkaren inför en operation för några år sedan som substitut för Waran. Nu tar han inte Waran längre utan den nya mirakelmedicinen stavas Eliquis, och den är helt suverän.

Jo gamlingar brukar ju sova när du annars jobbar på BB. Du kan ju alltid blogga då när du har tråkigt;-)

Ama de casa sa...

Phu! Vilken pärs! Jag blev nervös bara av att läsa inlägget... Men snyggt jobbat att landa biljetter :-) Hur gick det för dom andra - har ni en överdos av biljetter nu, eller?

Jag tycker fortfarande att båda klänningarna är jättefina! Behåll båda :-)
Hur ser dom andra tre ut?

znogge sa...

Bra jobbat där men det kändes lite stressigt bara av att läsa inlägget. Tur att jag nöjer mig med att deltaga från soffan!

Kram och grattis i alla fall :D

Geddfish ♥ sa...

Snygga klänningar! Kan tänka mig att det är mycket mönster på de andra tre också. Det är väl typiskt härliga Desigual. Jag har klämt och känt på många väskor av det märket, men tyckt att de varit för tunga.

Oj, för att sitta i kö så länge! Men du är van att lyckas just med schlagern ;)

Ha det gott och kram!

Ditte sa...

Oj, bra jobbat där. Och att ha allt klart innan. Men du fick ju till det. Grattis! Och viken lång kö!

Vad gäller klänningarna handlar det ju om vad du trivs med och i."Love at firts sight" så behåll dem om de passar. Är du tveksam det minsta , så lämna tillbaka. Ett råd jag fick av min "personal shopper" på Åhléns. Jag fäljde rådet och är supernljd med allt och det används. Har använt rådet i andra sammanhang också. En blus, byxor och en klännig följde senast med mig hem från Desiguals butik i Alivante. Har nu fyra klänningar därifrån...

Skönt att din jobbnatt på ädreboendet blev lugn. Roligt att variera födslar med annat.
Kram och trevlig kväll.

Anni sa...

Så länge har jag aldrig behövt vänta på biljettköp, men jag vet precis hur otroligt pulsen går upp när man sitter där och väntar! Grattis till biljetterna!