torsdag 4 januari 2018

Ted- För kärlekens skull


Sa hejdå till förlossningen efter en tuff natt...

...sa hej till MoS när jag vaknade!

Min kompis Y hade beställt biobiljetter till filmen " Ted- för kärlekens skull", som hade premiär igår. I VIP-salongen får man ha med sig vin om man vill...


Ja, jösses...minns ju året 1972 och jag fick mitt första kassettband som hette "Undringar" av Ted Gärdestad, älskade den! ..Och filmen....gillar man Ted Gärdestad är det ett måste! Gick rödgråten därifrån, så mycket nostalgi och känslor,och såklart ledsamheter.... men det är en jättefin film om Ted Gärdestad!

7 kommentarer:

BP sa...

Bra att du sa Hej då till förlossningen och njöt av en filmkväll med kompisen!
Läste delar av "skandalen" om filmen och dottern Sara Zacharias som ville stoppa filmen. Är inte insatt alls, men vad tycker du? Å vad tyckte du om filmen?

Ama de casa sa...

Den filmen vill jag också se! Visst har man många minnen från både den fantastiska starten, den - i mångt och mycket - sorgesamma mitten och det tragiska slutet.

Hmm... Undrar om man får ta med sig vin på bion här i Spanien? Har aldrig gått på bio här. Kanske måste jag kolla upp det :-D

Ama de casa sa...

sv: Alcazar hade tydligen en låt skriven av Linnea och Joy Debb (som bla skrev Måns vinnarlåt). Jag letade reda på artikeln i Aftonbladet här:

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen/a/A2d2Vz/lundstedts-attack-pa-bjorkman-efter-att-alcazar-ratats

znogge sa...

Vi kom ju inte iväg på den men om inte så ska den i alla fall hyras. Ted var verkligen något speciellt under ens uppväxttid.

Kram

Ami sa...

De filmen vill jag också se sen :)
Kram

Ditte sa...

Fint med en biokväll. Och trevligt med VIP saöongen och ta med ett glas in. Ted har jag lyssnat mycket på och gör fortfarande. Såg en föereställning på Chinateatren, Sol vind och Vatten" för många, många, år sedan. Så bra. Minnesvärd!

Undrar nu vad du tyckte om filmen. Att den var sorglig har jag förstått och så var ju dlevis hans liv också.
Jag hade tänkt se den men började fundera nu när meningsskiljaktligheter uppstått med hans barn och Hannes Holm. Trist att det blir så.
Eller också minns jag Ted ändå utan att se filmen.

Kram!

Annes vita rum sa...

Vip salong och medhavd vin😄det märks att jag inte varit på bio på många år😄 låter mysigt.. ha en gin helg..