tisdag 9 januari 2018

Yoga och varor till dörren

Så skönt att bara jobba en enkelnatt, var på antenatalen inatt, vilket oftare är mycket lugnare än på förlossningen. Sov bara 4 timmar idag, men ville ändå prova på yogan ikväll på Puls&Träning, så det gjorde jag. Vilken lycka att ha så nära till träningen, det tar bara drygt 5 minuter att gå dit!

Inte bara Mathem kom med varor idag, även Maja fick varor som jag beställt. 14 kg kattsand och torrfoder, så skönt att slippa bära hem själv! Å så här fin är Maja när hon sover i soffan.

6 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Yogaställning för Maja ser jag;-) Väldigt smart katt du har:-)
Visst är det perfekt att få allt hemkört, för det kan inte vara så himla kul att köra omkring med 14 kg kattsand och torrfoder i till exempel en dramaten eller på cykel. Å inte går man med dessa mängder från MoS till ditt hus heller, åtminstone inte när man kan undvika det.

Härligt med en lugn natt. Du borde boka neonatalen permanent om du frågar mig;-(

Ama de casa sa...

Smart att beställa hem grejerna till Yoga-katten också ;-) Hon matchar förresten soffan väldigt bra, Maja :-)

Ha en fin dag!

znogge sa...

Det är verkligen smidigt att ha nära till motionen. Finns liksom ingen ursäkt att inte ta sig dit då om man hör till den bekvämare sorten ;-)

Kram

Ditte sa...

Perfekt att du har P&T så nära att dte inte blir en utflykt varje gång du vill ta dig dit.

Och smidigt med hemleveranser. En hel del tid spar du också. Och är det bra och fräscha matvoror som komemer så är det helt klart värt det.

Kattsanden och torrfodret tlll Maja kan nog inte dierkt variera i kvalité, men visst ska även hon ha det bästa. Givetvis.
Önskar dig en fin kväll.
Kram!

Ami sa...

Perfekt att du har så nära! Och smidigt att beställa hem varorna!
Kram

Susanne sa...

Gillar Yoga intensivt. I morgon är det dags för Yoga för mig, längtar.