måndag 29 januari 2018

Desigual!

Ledig måndag och vi åkte till vårt MoS. Har ju ett presentkort på Zara, men där hittade jag ingenting! Gick förbi Desigual, och kunde inte låta bli att gå in...50% på allt där inne!! Plockade på mej 6 klänningar i ett nafs, ville ha med mig smakråd in i provhytten, och ni ser ju vilket bra smakråd han är min man, haha!! Fick hojta till varje gång jag bytte klänning, han tyckte alla var bra!

Jag fick dra ner byxorna lite för att se lite bättre hur klänningen satt, hehe!  Å de var såååå snygga allihopa, utom en....

Så jag kunde inte låta bli....5 klänningar fick följa med mig hem! Jag menar det var ju halva priset på dem...men eehh, de är inte billiga i grundpriset heller....och det är öppet köp, även på dessa reaklänningar, så vi får se....

Dags för jympa ikväll igen, jag var trött när jag åkte dit, men känner mej som en duracellkanin nu!! Är verkligen pigg efter jympan och på kvällarna, på mornarna vill jag inte gå ur sängen!  Många motionärer ikväll igen, ni ser ju på alla lappar att det var många, varje motionär måste lämna en lapp till mig! Tiden går fort när man är ledig, klockan är mycket nu, men ett avsnitt av "The Crown" vill jag hinna med att se på Netflix!8 kommentarer:

BP sa...

Du och jag är då verkligen riktiga Desigualare!!! MoS är det enda "förortscentrum" där dom satsat på en butik utanför Stockholm centrum. Kista och Täby fick ju stryka med när företaget sa att det ville satsa på innerstan för ett antal år sedan.
Alltså den första klänningen är ju sååååå du. Den andra är det inte - sorry, jag är ärlig som vanligt.

Å har du gått med i deras medlemsklubb "Amigos"? Det gjorde jag för några veckor sedan. Då får man nämligen ytterligare 20 procent rabatt på det man köpt. Medlemskapet gäller i hela världen!

Grattis förresten att du fick med din man in i provhytten! Min hade sagt "vi ses om en halvtimme här utanför, jag går och kolla runt lite".

Steve sa...

Bra jobbat av er båda med 5 klänningar vid ett tillfälle. Snygga dessutom. Därtill dubbla motionspass, först shoppingrunda och sedan jympapass. Imponerande!

Susanne sa...

Vilken lycka 5 klänning på en och samma gång. Bra jobbat :)

Ama de casa sa...

Haha! Ja maken är verkligen alert där :-D Jag tycker båda dom där klänningarna är fina på dig - och allt klär ju en skönhet :-) Men du kanske skulle ha brallorna på nåt annat sätt än på bild nummer två... ;-)

Ha en härlig tisdag!

znogge sa...

Desigual har hur mycket snyggt som helst så när det är halva priset är det bara att slå till! Bra jobbat :D

Ami sa...

Jag älskar klänningar. Och dina var jättesnygga :)

Ditte sa...

Desigual har jättemycket fint. Och väl hemma kan du ju fundera...
Gillade första klänningen jättemycket. Passade dig perfekt.
Handlar ofta något från Desigual på flygplatsen här i Alicante och jag gillar även deras butik i stan på Hamngatan.

Maken ser inte så där väldigt intresserad ut, men han är ju med.

Kul med alla lappar och jag förstår att många kommer på dina pass. Vem skulle inte göra det.

Kram!

Anni sa...

Och jag tittar på William Morris tapeter - har de dem i provrummet? WOW!