söndag 7 januari 2018

Skyltsöndag i januari

 BP, du fortsätter väl att förvalta skyltsöndagar även detta år? Jag börjar  i alla fall med artikeln i DN, (från början av december) från mitt jobb...

...ja, galet är detta! På bilden syns tre av våra förlossningsläkare.

Haha! 

Dessa bilder hittade jag hos vår sekreterare!

Okey....

Så till en bekännelse....jag har varit Friskis otrogen idag...och inte bara idag! Jag har anmält mig och blivit medlem i kvartersgymmet "Puls & Träning", där denna skylt syns på en vägg.

Har funderat länge, det ligger så nära, dit kan jag gå på dagarna när jag är ledig,maken är redan medlem...

Stod på en crosstrainer idag, inte riktigt lik min crosstrainer på Friskis, men nästan...
I alla fall är det dags att ta nya tag detta nya år, men jag kommer förstås att fortsätta på F&S med mina pass..ett tag till!

5 kommentarer:

Ditte sa...

Ja, att vara "otrolgen" i vissa avseenden må ju vara hänt. Och dett gym har du ju nära. Nog så viktigt.
Viktigt är också de artiklar och det som skrivs om BB och hur det fungerar. Eller snarare inte fungerar. När ska något mer konstruktivvt hända. Man kan undra. Arbetsvillkoren är bedrövliga och jag är glad att jag inte ska föda barn i Stockholmstrakten. Har öfrstått att dte kan vara bättre i Lycksele, men då vill det till att inga komplikationer uppstår. Specialistvården är då långt borta.

"Leopardcitatet" gillas. Har finderat på varför jag inte fallit för detta. Men fick nu svar...
Kram och natti.

BP sa...

Otroligt bra att du visar upp DN:s artiklar här på Skyltsöndag! NKS verkar rent allmänt inte "gå som planerat" om man får tro rapporterna, men det såg säkert bra ut på ritningarna som jag brukar säga... Krystningsrobotar får mig att må illa, riktigt illa. Suck och dubbelsuck.
Börjar förstå dina "extraknäck" på min hemmaplan...

Sekreteraren har "min" humor:-))))


Leopardmönster ser man ju överallt just nu. På kläder, kuddar, leggings och skor bland annat. Håller helt med att endast "originalvaran" ser bra ut i det.

Smart att du bytte till gymmet i din närhet för att träna. Jag menar restiden till och från Stinsen är ju faktiskt lika med din fritid som ryker. Kul att du fortsätter med dina egna pass hos F&S, men på sikt kan du säkert få ett jobb på nya stället, om du vill alltså.

Kul att du tycker att jag fortsätter med Skyltsöndag:-) Ännu roligare att du också gör det:-) Tusen tack för toppen skyltning och länken!

Anonym sa...

Supertrevligt inlägg.

Som (nästan) alltid, håller jag med BP. "Sekreteraren" är toppen! :)

Ruth i Virginia
-där dagen började med 16 minusgrader - SEXTON!

Ama de casa sa...

Haha! Underbar skyltning (utom det med bristerna inom BB - det är snarare tragiskt...).

Förstår att närheten till gymmet lockar. Här är alla gym så faaasligt långt borta så jag behöver inte vara otrogen ;-) (Tre kvarter bort kan vara nog så långt ibland... :-D )

Ha en fin start på veckan!

Steve sa...

Det pågår "BB-strider" på många håll i landet just nu. Hoppas att det leder till nåt positivt för vem vill ha krystningsrobotar.