onsdag 10 januari 2018

Ny leksak

 En strålande morgon att vakna upp till, solen sken genom smutsiga fönster.
Jag har länge funderat på att skaffa mej en Ipad, och idag så slog jag till! Nu försöker jag blogga ifrån den, få se om det lyckas. Jag hoppar ju med min laptop från soffan och sängen när jag vill se nåt på svtplay eller tv4play. Känns smidigare med en Ipad!
Ikväll var det dags för IW igen, och det verkar som nyårslöftena fortfarande hålls för det var nästan fullt igen på passet, jättekul!

8 kommentarer:

BP sa...

Stort GRATTIS till den nya kompisen:-) Ska bli kul att se om du lyckas lika bra med iPaden som med iPhonen och datorn. Klart du kommer att klara det galant - det också:-)

Roligt att nyårslöftena och julens presentkort inte verkar ha dött ut än hos F&S på Stinsen. Kan säga att de definitivt har gjort det hos SATS i Täby Centrum.

Hanna sa...

Vad kul med ny kompis. Jag har aldrig använt ipad eller iphone. :-)

Ama de casa sa...

Grattis till nya paddan! Jag har en android platta, men gillar inte "tangentbordet" på varken den eller telefonen. Så jag blir nog vid min laptop ändå.
Men om man inte ska skriva så mycket så är ju en padda/platta perfekt :-)

Ami sa...

Lycka till med din nya leksak :)
Kram

Ditte sa...

Vad roligt med en Ipad. Och visst är den smidig. Lättare att blogga fråbn den än en "ajfån".
Jag har en padda men den används sällan för jag vill ha ett riktigt tangentbord. Har ett extra men då ska det kopplas ihop med paddan. Men jag får väl träna utan tangentbordet-
Är väldigt nöjd med min MacBookAir som är liten, lätt och väldigt smidig att ha med sig. Men kanske ska jag ge paddan en ny chans. Nu inspirerar du mig.

Önskar dig en fin kväll med IWpass och säkert är det många som kommeroch vill vara med.
Kram och trevlig kväll.

znogge sa...

Grattis till nya leksaken! Hoppas ni ska trivas bra tillsammans :D

Kram

Annes vita rum sa...

Du kommer säkert att älska den:) ha de gott...

Geddfish ♥ sa...

Grattis till nya paddan! Och har du redan iPhone så är ju allt kompatibelt med varann.

Detta fattade inte jag fullt ut när jag hade stationär dator och en Samsung mobil och köpte en iPad. Satsade på en dyr rackare. Den är toppen, aldrig några virus eller krångel, säker som en klocka. Jag har externt tangentbord till den gm bluetooth.
Bloggar gör jag dock från laptopen.
Kram! 💝