tisdag 16 januari 2018

Årskrönikan november-december 2017

Så är året nästan slut, vi går in i november. En grå månad, så därför kom vi överens om att inte vänta till januari för att åka till vårt kära Gran Canaria, utan redan i november så kom vi alltså iväg! Vi provade på ett nytt hotell och ett nytt ställe, och vi blev såååå nöjda! På hotell Sunprime Atlantic View, ett hotell för vuxna och med träningsmöjligheter i Playa Del Ingles trivdes vi väldigt bra en vecka i början av november. Det var varmare på kvällarna än vad det brukar vara i januari och solen sken på dagarna för det mesta.

I slutet av november så firade vi på jobbet att teamträningarna var slut för säsongen, vi firade med ett restaurangbesök!


I början av december var det dags för ett besök på Ladies Spa igen , som ligger nära Norrköping, en lisa för kropp och själ!


4 december var vi bjudna till Åkersberga hos en kollega, mycket skratt och prat.


7:nde december så bestämde vi oss för att se Tomas Ledin på Cirkus!


I mitten av december var det dag satt bjuda söner och svärdotter på julbord i stan.

Första julaftonen i nya lägenheten tillbringades med söner, svåger och systerson....men jag var tvungen att bege mej av till jobbet på kvällen...

...där firade vi så gott vi kunde, fast jag minns att jag hade att göra hela den natten!Var ledig nyårsaftonen i år , den tillbringade vi i Vallentuna med goda vänner, så mysigt!


Ikväll har jag jobbat extra på äldreboendet i Täby, lite pirrigt var det, för jag gick som ensam sjuksköterska ikväll, men det gick bra!  Ute har det kommit en hel del snö, så vintern kom till sist även till oss nollåttor!

6 kommentarer:

znogge sa...

Vilket givande 2017 blev för din del! Hoppas 2018 har börjat lika bra. Skönt att arbetspasset gick bra men du är ju rutinerad!

God morgon!

Susanne sa...

Ditt 2017 blev ett kanonår ser det ut som, önskar att ditt 2018 blir minst lika bra.
Sv: Bron bör ni se från början, så då har ni lite att göra ;)
Ha en härlig onsdag

Ama de casa sa...

Vilket härligt upplopp det blev av 2017 :-)

Skönt att det gick bra på premiären som ensam sjuksköterska, fast jag hade inte förväntat mig nåt annat heller :-)

Ami sa...

Ett trevligt år! Hoppas detta året blir lika härligt :)

BP sa...

Tack för den fina årskrönikan:-) Du har då inte haft tråkigt under 2017, och du lär inte ha tråkigt i år heller. Du är verkligen ett energiknippe - härligt:-)
Ja, så kom den till slut, snön alltså. Totalt onödigt kan jag tycka, då det inte snöat sedan i november...

Mias Mix sa...

Härligt att läsa dina krönikor och spännande med nya jobbet. När bestämmer du dig om du ska sluta på BB? Nu är det nytt år med nya möjligheter och jag hoppas du och familjen får ett minst lika bra år som det som varit!