lördag 24 februari 2018

Deltävling 4 i Ö-vik

Nej, jag är inte i Ö-vik ikväll, synd nog. Det hade varit kul! Men vi har faktiskt varit där på melodifestivalen, tror det var andra året vi åkte runt, då måste det ha varit 2007.
Hur går det då ikväll. Ja, går inte Mariette vidare till final då vet inte jag? Tror att tokiga låten "Fuldans" med Rolandz går hem i stugorna och följer Mariette till final. Sen blir det svårt, först hade jag tippat Felicia och musikalstjärnan Emmi till andra chansen, men efter att ha kollat vad publiken tyckte igår, och vad schlagerbloggarna skriver i tidningarna, så verkar det som att Elias Abbas med sin glada låt ( som typ Cuba Libre förra veckan) med Panetoz vibbar kanske går vidare till Andra Chansen tillsammans med en suck...tråkig? ballad med Felix Sandman.
Har förresten hört från två olika håll att vi syntes med i TV förra helgen i Malmö, måste varit en sekund bara, nu måste man ju se deltävlingen på svtplay när den kommer :-)
Synd nog så jobbar jag ikväll, men som vanligt åker jag in lite tidigare så hinner  jag se bidragen innan jobbet börjar!

5 kommentarer:

BP sa...

Såg - tyvärr - vinnarlåten ikväll när jag "ställde in" ettan för att titta på "Shetland". Den deckarserien MÅSTE du bara se på svtplay! Ja, då var jag ju så illa tvungen att lyssna. Eller nej, det var jag inte. Min man var smartare och "klippte av ljudet". Lika bra det - suck!!!

Japp, jag är (nästan) helt säker på att jag såg dig förra veckan, men det var nog bara under en sekund. Kollade hela tre låtar, bara för din skull. Led mig till och med igenom Kalle Moraeus och Co. Bara för din skull alltså. Stängde av direkt när jag trodde att jag sett sig.

Vad gör man inte för sina (snygga) bloggkompisar:-)

PS. Du tippade vinnarna rätt igen. Kollade med Aftonbladet. DS.

Ama de casa sa...

Jag tippade samma vinnare som du, och sen hade jag Felix och Emmi till andra chansen. Tre av fyra - precis som du :-)

Hoppas du hade en lugn natt!

Steve sa...

Inte ens det faktum att deltävlingen gick i vackra Ångermanland kunde locka mig att titta.

Ditte sa...

Vinnarna hade jag också med. Men Felix bidrag tycket jag var sävligt och lite tröttsamt. Hade kanse passat bättre på en visfestival Vad gällde andra chansen så hade jag ingen.
I övrigt gillade jag Cecilia Frodes "En man i byrån".
Men programledarna är i mittt tycker så trista. Men det kan de ju inte rå för...Dåligt manus.
Kram och trevlig kväll.

Susanne sa...

Jag såg Mello igår och var inte förvånad att Fuldans gick vidare, men tror inte att det blir en topplacering. En sommarplåga blir det nog ;)