onsdag 21 februari 2018

Håll tummarna!

Den här stora mello-loggan stod så fint uppställd i Malmö, men massor av barn och aktiviteter runt den när vi var där på lördagen på dagen, så vi tänkte att det blir tillfälle kanske på kvällen att ta ett foto av den. Efter direktsändningen åkte vi till hotellet och piffade om oss för nattklubben och gick ut kanske vid 23.30 tiden, då var loggan borta, nermonterad av svt, och nu på instagram så ser jag att den finns i Ö-vik , snabba ryck. Lånade fotot från instagram.

Natten på jobbet blev inte så lugn, två kvinnor i förlossningsarbete, sprang från rum till rum. Men hann sitta och äta lite under en stund på natten, men någon frukost hanns inte med. Hjälpte istället en flicka till världen kl 05.55! Sovit gott idag, till F&S för ett skönt IW-pass ikväll.
Häll nu tummarna för att jag kan sova i natt, ska nämligen på ett spännande möte i morgon bitti, som ni också kan hålla tummarna för!

5 kommentarer:

BP sa...

Alltså det är väl ganska snålt att montera ner loggan så där fort. Jag menar den ser ju inte direkt påkostad ut. Så den borde dom ju kunnat bygga nytt i Ö-vik. Tycker jag dp...

5,55 kg! WOW det måste väl vara ett rekord eller?! För ni statistik över barnens vikter?

Åsså en cliffhanger på slutet. Inte illa. Har mina aningar, men de är kanske helt fel. Men som god kompis håller jag såklart tummarna hårt för dig. Kram:-)

Ama de casa sa...

Nu blev jag förvirrad av BPs kommentar... 5,55 kg? Var inte 05.55 ett klockslag? ;-)

Klart jag håller tummarna! Dubbelt. Tur att jag inte ska åka skidor idag utan bara åka bil. Lättare att hålla tummarna då :-)

Ami sa...

Jag ska absolut hålla tummarna för dig :)
Kram

znogge sa...

Säger det samma! Man får skilja på äpplen och päron ;-)

Håller dock en tumme för båda skälen!

Kram

Ditte sa...

Här var det verkligen snabba ryck! Och med en logga så vill det ju till.
Nej, en lugn natt blev det ju inte så hoppas du kunnat sova lite. Givetvis håller jag alla tummar inför ditt möte. Och visst kommer det att gå bra. Det känner jag på mig. Lycka till.
Kram!