onsdag 28 februari 2018

Snökaos i storstan

Snökaos i Stockholm idag,men det syns inte på den här bilden. Inställda pendeltåg och bussar. Halt på E4:an.(min man höll på att krocka tidigt i morse på väg till jobbet då bilen före halkade runt och han mötte alltså två strålkastare mot sig, men allt gick bra) Försökte vara ute i god tid att ta mej till F&S i kväll, men fick vänta på pendeltåget. Fick sedan gå till Stinsen där F&S ligger, men det snöade inte då, och ingen blåst, så det gick bra- tog väl max 15 minuter, så jag hann i tid till mitt IW-pass. Maken hämtade mej sen,på väg hem från jobbet på Arlanda. Nu ska jag vidare till jobbet!

Den här texten hittade jag på Instagram, och jag håller med....

4 kommentarer:

znogge sa...

Detta vinterväder är inget för mig och vi hade ett liknande kaos här i dag. Personligen hoppas jag att mars ska leverera och det snabbt. Skönt att det gick bra för maken din.

BP sa...

Japp jag tycker också att sommaren är hottare än vädret vi har nu. I Täby gick varken bussar eller Roslagsbanan, så jag fick ställa in min lunchdejt i stan. Gör ett nytt försök imorgon. Såg några bussar här utanför efter klockan 13:00.

Gud så skönt att din man klarade sig. Otäckt när bågot sådant händer och man själv inte kan göra någonting!

Jämfört med England, Skottland och delar av Centraleuropa har vi det dock förvånansvärt lugnt här i stor-Stockholm. Dessutom har vi ju bostäder som är byggda för sådant väder, vilket få andra länder i Europa har. Kan du tänka dig att bo i ett dragigt hus i England till exempel.

Önskar dig en lugn natt och ingen halka imorgon bitti!

Ama de casa sa...

Oj vilken tur att det gick bra för maken! Läskigt när sånt händer...

Hoppas den där bistra och kalla vintern ger med sig snart!

Geddfish ♥ sa...

Rysskylan eller sibirienkylan håller i sig! Ogillas. Jag vill ha sommar! Jag tror alla är trötta på vintern nu.
Ha det gott och kram!