lördag 17 februari 2018

Svårtippat i Malmö

Ja, det är inte lätt att tippa vilka som går vidare ikväll, favoriter ikväll är visst Martin och Mendez när publiken tillfrågades efter genrepet igår kväll, men jag hoppas på Jessica och den speciella låten som Dotter sjunger , den är häftig! Men allt kan hända! Vi har varit ute och sett lite av Malmö, snart dags för en tidig middag med Melloklubben, då vi också får våra biljetter till kvällens direktsändning, håll utkik efter våra lila boor, kanske även den rosa hänger med!

8 kommentarer:

znogge sa...

Jag har inte tjuvlyssnat på låtarna så än har jag ingen uppfattning men jag hoppas startfältet är starkare än förra veckan! Titta ska vi göra så jag ska hålla koll på boerna ;-)

Geddfish ♥ sa...

Jag har inte en susning, men börjar väl med att titta. Så ska jag också hålla koll på något rosa och lila!
Lördagskram 💝

BP sa...

Verkar som en perfekt uppladdning inför kvällens deltävling. Du och väninnan brukar ju ha en sällsynt förmåga att dyka upp i tv-rutan. Så om jag tittar gör jag det bara för att hitta er:-)

Ami sa...

Önskar er en riktigt härlig helg!
Kram

Ditte sa...

Jag hoppar i kväll! Midddag och galej med vänner kändes mer piggt. Men hade gärna sett dig förstås. Snabbtittar nog i morgon på "Play" för det är nog du och din väninna som är behållningen att få se.
Önskar er en härlig kväll och natt...
Kram!

Ama de casa sa...

Jag höll också på Jessica, men ville även ha Mendez direkt till final. Dotter och Moncho till andra chansen.
Jag höll utkik, men såg er inte ändå. Fast jag tittade inte precis hela tiden, så om ni var med får du komma med tips :-)

Guldkryckan sa...

Knäppte tyvärr av efter 3 min av sändningen, till och med frugan tyckte att nu får det vara nog för denna gång.
Men finalen ska vi se, fattas bara.

Kom du med i rutan nu då?

Ha det bäst.

JaanaM. sa...

Visst var det en svår omgång denna gång. Svårt att tippa. Gissade att nummer ett skulle gå vidare, den gillade jag mest...