lördag 3 februari 2018

Tips från sjukstugan

Ikväll är vi bjudna till min svåger som fyllt år, men maken får gå själv, jag mår fortfarande inte bra och vill bara ligga här i soffan och snyta mej! Så synd om mej är det inte, för ikväll börjar ju Melodifestivalen! Jag har lyssnat på låtarna (kl. 14 släppte de 2.30 min av varje låt) och har nu tippat på "Melloappen". Jag tror att Benjamin Ingrosso går vidare tillsammans med en fin ballad som John Lundvik sjunger. Är rädd för att Edward Blom går vidare till Andra chansen tillsammans med Sigrid, Tyvärr så går inte min favvo Kicki vidare, inte heller Renaida som jag tycker har en bra låt. Snart börjar det, låt bäste man/kvinna vinna!

10 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Visste väl det! Ama plockade också fram schlagerhatten och jag kommenterade att det jag ser mest framemot är "duellen" mellan dina och hennes tips. Nu har hon iofs inte tippat än, men hon brukar ju göra det. Om jag inte minns helt fel så brukar du vinna "interntävlingen".
Smart av dig att stanna hemma, njuta av mellon och kurera dig med en whiskey eller två;-)
Krya på dig!

Ditte sa...

God kväll! Min favorit var John Lundvik. Vad gäller Benjamin så hade han nog lyssnat väl mycket på Michael Jacksson, men båda tyckte jag var värda finalplatser. Kul med Renaida och Sigrid som jag tippat till andra chansen. Kickis låt var bra. Men....Helt ok om hon hade gått vidare också.

Bra att du kurerar dig och mellon gör dig kanske piggare. Hoppas.
Kram!

Paula i pörtet sa...

Hej på dig schlagerfantast!Ser att du träffat Mums-mums, attans då! Tyvärr kan jag inte påstå att jag delar din schlagergrej, ack inte, men jag har delat samma upplevelse med en rejäl förkylning nyligen. Nu är det bara hostan kvar, envis som sjutton.
Krya på dig önskar finnkäringen i pörtet

Geddfish ♥ sa...

Jag kollade Mellon. Trodde på de två finalisterna. Men, herregud, vilken konstig röst Benjamin hade fått! Låten OK men inte rösten.
Sigrid var lite kul.

Ha det gott, kram!

BP sa...

Me again! 100% rätt som vanligt med låtarna som gick vidare direkt. Å andra chansen - vem bryr sig;-) Bra med Aftonbladets rapportering på nätet;-)

Ama de casa sa...

Vi var rörande överens här hemma att det var rätt låtar till final, fast John var klart bättre än Benjamin tyckte vi här. Sen fick Anders rätt på Renaida också, och det var väl ok - hon var en frisk fläkt :-)

Hoppas du har kryat på dig nu!

Ama de casa sa...

Jag trodde att Edward skulle gå vidare (fast låten och hans sång var ju kass) sen tippade jag den där konstiga norskan också - mest för att jag ville se Tobbe Trollkarl igen ;-)

Ami sa...

Jag tittade inte på det, så jag har ingen aning om vem som ens är med....
Kram och fortsätt krya på dig!

Mias Mix sa...

Kollade lite grann igår, växlade mellan kanalerna. Och tänkte på dig! Du hade ju nästan helt rätt! Jag tyckte han med balladen var bäst medan min man höll på Edward 😂
Jättefina klänningar! Speciellt de två sista! Sen förstår jag inte riktigt hur Beate kunde kopiera din nyckel... Bra att ni får möjlighet att träna på jobbet, bra att vara förberedd på alla situationer som kan dyka upp. Krya på dig nu! Kram

znogge sa...

Du fick rätt. John Lundvik var min favorit och Benjamin gjorde väl helt ok i från sig. Resten tyckte jag var skräp och inte heller programledarna imponerade. Men som alltid är det en smaksak!

Kram och krya på!