fredag 2 februari 2018

Rolig överraskning i sjukstugan

Nu har förkylningen slagit ut på riktigt, usch och fy! Var tvungen att ställa in middagen ikväll, äldsta sonens flickvän har fyllt år och vi skulle fira henne ikväll, men det får bli en annan gång. Har legat i soffan hela dagen och snytit mej och nyst. Druckit varmt te och ipren, sovit lite och sett färdigt den bra serien "The Crown" på Netflix. Är glad att jag i alla fall inte har ont i halsen längre.


Gissa om jag blev glad när jag fick ett spännande brev i brevlådan idag, som visade sig vara en färgglad nyckel från BP, i mina härliga färger också!!! Tusen TACK Kära BP, så glad jag blev! Nu ska jag äntligen fixa så det syns skillnad på mina två nycklar som är så lika, men där den ena går till källaren, garaget och soprum, medans den andra går till lägenheten, och såklart tar jag alltid fel! BP hade en underbar bild på färgglada nycklar i sitt måndagsinlägg som jag kommenterade om mitt dilemma! 

8 kommentarer:

Ditte sa...

Trist att du är dålig, men bra att du nu vilar dig i form.

Och så roligt och uppiggande och vänligt av BP att skicka dig en så fin nyckel. Den är verkligen jätteläcker.

Önskar dig god bättring.
Kram!

Geddfish ♥ sa...

Ah, så käckt av BP att skicka dig en färgglad nyckel! Jag har samma problem med två nycklar. På min ena står dock ett L för lägenhet och ett P för port och källare, men trots det tar jag 99 % fel, måste vara magi! Ska kanske måla den ena nyckeln ;)

Stackars dig med förkylning, min är seg, önskar den åt pepparn.
Kryakram!

Ama de casa sa...

Men vad gulligt av BP! Men... Är du inte liiite orolig att hon har en egen kopia till lägenheten? ;-) Haha! Nejdå. Nu kommer du att hitta rätt nyckel lätt som en plätt! :-D

Krya på dig!

BP sa...

Hahaha!!! Så bra att PostNord för en gångs skull levererade dagen efter.Å tajmingen var ju verkligen inte fel med tanke på att du är förkyld:-) Ja, du måste ju gå till nyckelmakaren och fixa fräsningen, men ändå;-) Valde förresten ESC-färgarna, rätt tänkt där BP;-)))))
Kram tjejen. Krya på dig och tusen tack för länken:-)

PS.Det ska bli spännande att se när de andra som hade problem med sina nycklar får sina försändelser. Den till Norrland lär nog ta ett tag med tanke på snöläget. Å den till Spanien lär nog dröja några månader;-) DS.

Åke sa...

Så trevligt!!! Kanon 👍

Åke sa...

Men fy för förkylningstider!!!

znogge sa...

Lika bra att eländet bryter ut för då går det snabbare över! perfekt och avvikande nyckel minst sagt :D

Kram och krya på!

Ami sa...

Vilken snygg nyckel!
Hoppas du snart känner dig bättre!
Krya på dig kramar!