måndag 19 februari 2018

Ptms

Ja, har nog lite ptms (posttraumatisk mellosyndrom) ...när jag tar med mig boan och kör första låten (Good lovin med Ingrosso) med den på mig ikväll på jympan!!!! Haha!!!
Vaknade utvilad (trodde jag) redan före klockan 09, åt frukost i sängen...sen blev jag så trött när jag försökte se OS-curlingen, så jag somnade helt enkelt om nån timme, såå skönt! Har faktiskt inte gjort nånting idag, bara vilat och beställt hem matvaror på nätet. Lagade den goda Linssoppan med kokosmjölk från ett av recepten från Linas matkasse innan jag tog tåget till F&S och som sagt laddade inför jympan. Det tar ett tag att återhämta sig efter helgens bravader!

4 kommentarer:

Ama de casa sa...

Men jösses, har du en orange boa också, utöver den rosa och den lila? Jag måste definitivt ut och köpa fler Schlagerhattar... :-D

znogge sa...

Men vilken härlig bild och klart att boan skulle på! Hoppas du är piggare i dag!

God morgon!

Steve sa...

Se där, det finns tillstånd och diagnoser som går alldeles utmärkt att leva med. Du är väl knappast intresserad av nåt botemedel. Jag tittade för första gången på länge i lördags, men nån ytterligare titt blir det knappast. Martin glänste väl inte den här gången, men kul att han gick till final.

Ditte sa...

Du är för härlig! Och klart att boan skulle med till F&S. Klar succé kan jag tänka mig.
Bra att du vilar dig i form. Behövligt!
Kram!