lördag 10 februari 2018

Tips inför kvällen

Lite stressigt idag, sov till halv fem, och ska ju jobba denna mellokväll, så jag tänkte ta mej till jobbet lite tidigare för att hinna se bidragen i alla fall, innan jag börjar jobba.
Ikväll vinner Samir och Viktor tillsammans med Liamoo. Till andra chansen går Margaret med hennes låt "In my cabana" tillsammans med Mimi Werners countrylåt "Songburning". Så säger jag i alla fall, vi får väl se hur det blir! Trevlig mellokväll!

5 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Jag har inte hört några låtar, men det låter vettigt.
Ha en bra arbetsnatt och njut lite musik innan dess!
Kram !

BP sa...

Tack och lov att du inte tror på Gardell, då hade jag dött;-)
Å du brukar ju ha full pott, så jag tror på dig:-)
Önskar dig en lugn natt:-)

Ditte sa...

Jag stängde av efter första omröstningen. Så jättetreista bidrag. Dock gillade jag Victor och Samir, alltså de var minst dåliga. Men Jonas Gardell tyckte jag var bäst. Men jag vågar stå för det. Och jag kom ihåg boten ett par timmar efter det att jag hört den första gången. Det gjorde jag inte med någon av de andra...
Önskar dig en lugn jobbnatt.
Kram!

Ama de casa sa...

Full pott för dig! Duktigt!

Jag fick också alla rätt fast precis tvärt om, om man så säger ;-) Mimi och Margaret till final och grabbsen till andra chansen var mitt tips :-)

znogge sa...

Du hade rätt. Tyvärr tyckte jag att det var en usel omgång och kände att kanske är det bättre med en tävling om vi inte har mer att komma med. Snudd på att vi inte tittade klart vilket säger en del...

Kram och god söndag!