tisdag 13 februari 2018

Födelsedagsfirande

Krispiga tulpaner i  olika färger lyser alltid upp.

Fettisdag innebär semlor, tror det var minst 20 år sedan jag bakade några själv. Hittade ett bra viktväktarrecept på semlor, så det fick bli dagens dessert på födelsedagsmiddagen som vi höll lite i efterskott för äldsta sonens flickvän som har fyllt år. Det har varit svårt att få ihop ett datum för denna middag, blir ju så när både jag och min man jobbar på helgerna. Så det fick helt enkelt bli denna tisdag som passade bäst...eftersom jag ställde in middagen den där fredagen när jag var sjuk...

SÅÅÅ mysigt att få träffa dem, sist vi såg dem var i början på januari !!!
Måste tacka för alla fina kommentarer på mitt förra inlägg, så skönt att få håret fixat , ja ni vet hur det är när man känner att man behöver gå till frissan!!!

5 kommentarer:

BP sa...

Tulpanerna är otroligt vackra! Å så är din middag. Semlor är jag inte min grej, även om jag åt 1/4 semla idag, men den där salladen eller vad det är du visar i sista bilden satt perfekt:-)

znogge sa...

Vilka underbara tulpaner! Bättre sent än aldrig och det gäller även firande!

Glad alla hjärtans dag!

Ama de casa sa...

Vilket härlig firande, och grattis till flickvännen i efterskott :-) Semlor avstår jag gärna - fuskar hellre med nåt som är godare, gärna med nåt chokladaktigt.

När du skrev "krispiga tulpaner" kom jag osökt att tänka på när klassen hade avslutningsfest för djurvårdarna och lärarna på Kolmården och veterinär Röken åt upp tulpanerna :-D Tack för den nostalgitrippen :-)

Ha en fin Alla hjärtans dag!

Ami sa...

Så mysigt att få träffas igen. Och semlor är ju jättegott :)
Ha en fin alla hjärtans dag!
Kram

Ditte sa...

Jättefina tulpaner och man skulle nästan vilja konservera dem i detta skick.
Semlorna såg väldigt goda ut och att de är lite mindre känns än mer lockande.
Fint att ni fick till det med en försenad middag och förstås trevligt att ses.

kram och trevlig torsdag.