lördag 26 maj 2018

Berns asiatiska

Idag var det dags att fira äldsta sonen och hans flickvän som båda  tar examen i dagarna. Sonen efter två års pluggande på Nackademin, och flickvännen efter tre års pluggande på universitetet. Vi firade stort med en brunch på Berns asiatiska, yngsta sonen var såklart också med och firade.

Sushi i långa banor, sallader och varma asiatiska rätter.

Ett dessertbord som heter duga.

...och en vacker miljö Jag och äldsta sonen...
Blev sen en promenad genom Kungsträdgården denna varma försommardag.

Vi fortsatte hem till oss för lite balkonghäng. Maken hade köpt både ost och kex, i fall vi nu inte var mätta efter brunchen,,,

..till det tyckte han vi skulle fira med Champagne!

Att det inte blev middag ute ikväll berodde på att det var Champions League final ikväll, vilket maken inte ville missa!

Maja gillade att vi kom hem på eftermiddagen och ville vara med på ett hörn.


En underbar dag med de bästa! I morgon åker äldsta sonen med flickvän på semester till Korfu och njuter i en vecka, det är de sååå värda!

5 kommentarer:

znogge sa...

Vilket trevligt firande och så gott allting såg ut!

Kram

BP sa...

Vilken härlig dag med precis rätt ingredienser (= brunch på Berns). Självklart så följde jag matchen mellan Real Madrid och Liverpool. Förstår helt och hålet att din man inte ville missa den tillställningen. Ja, Liverpool borde nog byta målvakt om man säger så.

FREEDOMtravel sa...

Oj så mycket gott! Stort grattis till prestationerna!

Ama de casa sa...

Du... Det där såg VERKLIGEN prisvärt ut (oavsett pris ;-) ). Så gott och så vacker miljö!

Stort GRATTIS till äldste sonen och flickvännen! Både till examen, brunchen och Korfuresan! Himla fint på Korfu, vi var ju där en dag förra månaden :-)

Berns... Minnen! Var där första gången med pappa 1975. Minns året eftersom det var Lasse Berghagen som hade show där, och han framförde Jennie, Jennie året efter ABBAs vinst. Och jag var SÅÅÅ nervös, för det var mellan Schlagern och Storschlagern, och visst skulle man bli diskad ifall man framförde låtarna officiellt innan stora finalen?
Jodå. Från en Schlagernörd till en annan... ;-) :-D

Ditte sa...

Grattis till son med flickvän! Och så trevligt att fira på Berns asiatiska. Brunchen här är ju så fin. Helt perfekt! Och miljön likaså! Firade "mors dag" där lite i efterskott förra året. Ena dottern bjöd mig och ett besök här är verkligen lite extra.
Mysigt att avsluta hemma på er balkong med champagne och ost och där kunde ju Maja också vara med.
Kram och trevlig söndag.

PS Tänker på brunchen och konstaterar att dessertutbudet, som är magnifikt, inte har ås mycket med Asien att göra. Men såååå gott.