fredag 6 september 2019

Barcelona dag 1

 Vilken stad! Jag är helt lyrisk. Å bara det att få
umgås med sina vuxna barn! Ett sommarvarmt Barcelona visade sin bästa sida. Hop on-hop of buss var ju perfekt för att se så mycket av Barcelona på en kort tid. Vi tog emot tips av kompisar och hittade cavabarer med goda tapas . Äldsta sonen passade på att fylla 29 år idag, så vi firade extra idag med en fantastisk middag på en supergod restaurang , jag njöt av min svamprisotto med tryffel! En helt fantastisk dag är tillända!

7 kommentarer:

Ama de casa sa...

Visst är Barcelona en helt fantastisk stad och vilken underbar inledande dag ni hade! Perfekt att få uppleva den tillsammans men nära och kära också :-D

Stort GRATTIS till äldste sonen - här har han fortfarande födelsedag i ett par timmar till :-) Ett tips är att åka mer västerut ifall man vill fira sin verkliga födelsedag i födelsedagsmånaden lite längre ;-)

Ha det fortsatt UNDERBART!

Anki sa...

Det ser helt fantastiskt ut! Grattis i efterskott till födelsedagsbarnet!
Ha det fortsatt bra!

Guldkryckan sa...

Barcelona känner jag väl bara till genom den där låten som var så populär med Freddie Mercury...men efter detta inlägg från dig har jag sett lite av det också...tackar för detta.

Stort grattis till alla födelsedagsbarn.

Ha det bäst.

Ami sa...

Jag kan tänka mig att ni njuter och har det skönt! Och visst är det härligt med sommar :)
Grattis till sonen!
Kram

BP sa...

Stort tack för den strålande (i dubbel bemärkelse) sightseeingturen från Barcelona, en riktigt läcker stad som bjuder på det mesta och lite därtill. Tackar lite extra för Forca Barca skylten:-)

Stort GRATTIS till sonen i efterskott. Härligt att kunna fira sin födelsedag i just Barcelona.

Ditte sa...

Så roligt att ni känner att ni trivs! Jag är också väldigt förtjust i Barcelona och det är en stad man kan återkomma till många gånger. Ni ser ut att ha det jättebra. Härligt också att umgås med sönerna. Stort grattis till äldste sonen på födelsedagen. Antar att det nu blir dubbelt firande; både man och son.
Tack för fina bilder från Barcelona.
Njut och ha det allra bäst.
Kram!

Paula sa...

Tack för alla fina foton från Barcelona. Trots alla gamla byggnader, mysiga restauranger så tror jag att det du upplevde var stadens atmosfär. för den kunde jag känna rakt igenom fotona. En stad är ingen stad utan dess befolkning som satt avtryck i sin stad och jag tror Barcelona är just en sådan personlig stad och därför extra lätt att bli förtjust i. Rätta mig om jag har fel...