torsdag 19 september 2019

På premiär : Häxorna i Eastwick och starstruck!


Schlagerkompisen har fixat premiärbiljetter till Cirkus och musikalkomedin "Häxorna i Eastwick" med bl.a Peter Jöback. Lite bittra var vi nog när vi insåg att hela kändiseliten i Sverige har åkt till Tel Aviv för att fira Mikael Bindefeldts 60-årsdag, med ett chartrat SAS-plan!
Men när vi kom till Cirkus så såg vi att några kändisar har stannat hemma, och alla fick vi inte med på bild! Men här ses Robert Wells och Annika Jankell.

Utanför Cirkus stötte vi på Kicken , trummis i rockbandet The Poodles, om jag inte har fel?

Fräscha Ann-Louise Hansson ville vi ha med på bild, fast jag sa att min idol är ju Siw Malmqvist! Bruno Glenmark tog bilden!

Programledarna David Hellenius och  Réene Nyberg ställde upp på bild.

Men höjdpunkten kom i paus, då vi stötte på idolen, ikonen...från Vansbro : Björn Skifs! Tänk att du nämnde just honom i  din kommentar igår Paula! 

Hur var då musikalen? Peter Jöback är helt outstanding som alltid, ja hela ensemblen var bra! Men jag hörde inte ett ord vad de sa, men förstod ju handlingen i alla fall, har  ju sett filmen...för länge sedan! 

Men den kändes lite "gammaldags", jag ger den 3 av 5 stjärnor.
En mycket trevlig kväll, och tänk, vi träffade Björn Skifs!!!

6 kommentarer:

BP sa...

WOW!!!! Förstår inte att du och din schlagerkompis alltid lyckas med att vara i händelserna centrum och bli fotade! Helt otroligt. Är mäkta stolt över snygga dig och kompisen. Ja, kompisen verkar gilla Björn Skifs lite extra mycket av bilden att döma;-)

PS. Har läst boken och sett filmen (såklart), men jag förstår att den svenska versionen inte riktigt nådde ändå fram. Jag menar vilken svensk skådespelare kan spela Jack Nicholson, Cher, Susan Sarandon och Michelle Pfeiffer. Ingen. DS.

Ama de casa sa...

Nu såg du verkligen inte sliten ut :-D Så kul att du fick se så många stjärnor trots att Bindefeldt hade snott så många med sig till Israel :-) Björn Skifs hör till mina absoluta favoriter också :-)

Znogge sa...

Några kändisar stötte ni ändå på trots att många befann sig på annan ort ;-) Ärligt talat så tror jag att riktiga kändisar valde att stanna hemma!

Ha en bra fredag

Ami sa...

Vilken kväll!
Och härligt att ni fick träffa några kändisar!
Kram

Ditte sa...

Vad roligt! Och kul att ni både såg och hamnade på bild med så många kändisar. Härliga bilder!Jag har ju fullt upp med att ens känna igen Jonas och Mark hemma på Söder. Men ni fick sända en tanke till alla som är i Tel Aviv för det är ju en härlig stad. Och att ha fest där eller bli inbjuden är ju häftigt. Tycker i alla fall jag.
Peter Jöback brukar ju leverera men trist att du inte hörde mycket av föreställningen.
Har sett föreställningen i London för länge sedan så jag avstår nog här hemma.
kram!

Paula sa...

Men nog tycker jag ni blev tillräckligt frotterade bland kändisarna! Mitt eget facit hittills är noll...vad jag kan minnas.
Vansbropojken är nog sällan på besök där längre, o i min bok är nog Gunde Svan en större idol. Så synd att man inte hörde vad de sjöng, det kan väl inte vara meningen! Ja ingen kan säga att ditt liv är enahanda, varken i jobbet eller på fritiden!