lördag 21 september 2019

Funkisdag och masonitbröllopsdag

Så ringde klockan ännu en gång i arla morgonstund, fast lite sovmorgon blev det, ända till klockan 07! Tog cykeln med på pendeln mot Sollentuna. Vi fick en fantastisk dag i vår friskisförening. Det bjöds först på frukost, sen har vi provat på alla möjliga pass, från dans-soft till boxning. Bjöds även på lunch innan det sista passet...

...som var avslappning genom Gongbad.  Vi fick ligga och slappna av med hjälp av ljud från den stora gong-gongen som syns på bild, och andra ljud. De var så höga toner, och jag med mitt tinnitus tyckte allt det blev lite obehagligt, men sen somnade jag visst till i alla fall och så var 45 minuter slut! En väldigt speciell upplevelse.

Cyklade sen hem från Sollentuna till Solna, det gick hur smidigt som helst. Köpte blommor på vägen, vi firar ju bröllopsdag idag!


28 år sedan vi gifte oss, kallas visst masonitbröllop!  Maken jobbar idag, men kom hem med rosor ikväll. Jag bjöd på middag som höll på att gå åt skogen. Färsk pasta med kräftstjärtar i en sås av paprika och chili creme fraiche, och lök + vitlök. Men den smaksatta creme fraichen var så stark, och min man är inte mycket för stark mat, så jag fick späda ut den med en redning så den blev ätbar! Haha!  Har köpt lite champagne också, men den väntar vi med till i morgonkväll, när min man också blir ledig. 

Idag skulle vår Maja fyllt 18 år, Agria djurförsäkring skickade ett sms och gratulerade henne idag och hoppades vi skulle få en trevlig dag.  Jag har sagt upp försäkringen , men den är under behandling fortfarande. Saknar henne så otroligt!

6 kommentarer:

Ditte sa...

Stort grattis på er bröllopsdag! Och fint att sprida ut firandet på ett par dagar.
Förstår att det blev en lyckad dag på F&S och det låter spännande med Gongbad. Prövade något liknande i Peking.

Förstår att du saknar Maja väldigt mycket och ditt collage av henne är så fint.
Trist att Agria inte hade bättre koll. Det borde de haft.

Sicken tur att du lyckades rädda kvällens middag. Den lät väldigt god men gillar maken inte stark mat så är det ju skarpt läge.
Kram från den spanska terrassen i sena kvällen. Nu +27.

BP sa...

Stort GRATTIS på bröllopsdagen! Så fint att det inte bara är din man som köper blommor till dig, utan att du också köper en bukett till honom! Fira den stora dagen väl imorgon:-)

Gongbadet - kul med F&S eventet. Är F&S kvar i Stinsen? Men vilken "weird" grej med gongbadet. Vem kommer på sådant;-)

Strax dags för RSC. De är faktiskt några minuter sent ute. I semin höll alla körer tiderna exakt. Sååååå spännande!

Anki sa...

Grattis på Bröllopsdagen!
Så bra att du lyckades rädda kvällens måltid. Jag använde sådan crème fraiche ... och tyckte den var mesig :)
Så fint fotocollage på Maja! Lite okänsligt av Agria tycker jag ...

Guldkryckan sa...

Gongbad?
Aldrig hört talas om....fast meditation sysslar jag med lite ibland...avkopplande ljud och ibland kanske nån guide som babblar på nåt bra sätt så man nästan somnar.

Stort grattis till bröllopsdagen...tre år mer än oss...kärleken är fantastisk när man tänker efter...än en gång: Grattis. :)

Ama de casa sa...

Stort GRATTIS på er bröllopsdag! Vad fina ni är på bilden :-)

Förstår att saknaden efter Maja är stor...
Kram

Paula sa...

Oh så mycket känslor på en o samma gång, skrattet från skyltarna fastnar i halsen när jag ser fina Maja, och ert vackra bröllopsfoto!
Bland skyltarna tog Melania priset, omedvetet eller?
Och visst äter vi vackra djur, vem vill äta fula paddor???