måndag 9 september 2019

Mera Barcelona

Jag kan inte låta bli att lägga ut lite mer bilder från Barcelona, blev ju helt betagen av denna stad. Vi hyrde en jättelägenhet mitt i stan.

Balkongen var dock liten och låg vid en trafikerad gata, men gatan syntes inte för alla träd!

Hallen var enorm, och vi hade 4 sovrum , så nog fick vi plats allt!

Köket var inte stort, men där tillbringade vi inte mycket tid.

En stor matplats.

Ett av sovrummen.

Baksidan var väl inte så imponerande.

Ett gammalt torg och en av alla dessa små barer.

Här bodde den kungliga familjen för en herrans massa år sedan, på Columbus tid.

Jag blev imponerad över hur gammal denna stad är!


Och så var det denna flamenco, stoltare och känslosammare dans får man leta efter! Jag ångrar att jag inte filmade lite.Men se, man får inte vara dum, på youtube hittade jag ett nytt klipp från just "vår man" som dansar flamenco, det är ett väldigt kort klipp, men nog kan ni förstå känslan, vi blev heelt betagna, dansen gick rakt in i hjärtat!


Jag vill tillbaka till Barcelona snart, så därför köpte jag trisslotter idag, men ack, det blev ingen vinst!

7 kommentarer:

BP sa...

Vilken toppen lägenhet! Vilket vackert golv och vilket läge - mitt i stan alltså. Å är man på en kortsemester så spenderar man ju knappt någon tid i lägenheter i alla fall, så utsikten spelar mindre roll tycker jag.
Ytterligare en toppen bildkavalkad från denna fina stad. Tänk om Spanien någon gång skulle vinna ESC och finalen skulle avgöras i Barcelona...

Flamenco är inte min grej, men steppdansen påminde om Fred Astaire.

Ama de casa sa...

Vilken superlägenhet ni hyrde! Med diskmaskin och allt :-) (Antar att ni inte behövde tvätta ;-) ).
Flamenco kan vara helt fantastiskt! (Och rätt intetsägande också, faktiskt). Men sörj inte för att du inte filmade - det är bara att åka tillbaks och filma det hela. Tänk positivt! :-D

Susanne sa...

Ååå va ressugen jag blir.

Steve sa...

Härligt med en sån lägenhet mitt i stan. Ljuvliga bilder med Barcelonafeeling. Jag förstod att du skulle bli betagen i denna stad. Det dröjer nog inte länge förrän du är där igen. Lycka till med det fortsatta ltrisskrapandet!

znogge sa...

Barcelona har stått högt upp på min lista länge men än har vi inte kommit dit. Vilken stor lägenhet ni hade. Balkongen var väl så där men jag misstänker att ni inte satt så mycket hemma utan ville uppleva så mycket som möjligt i stället!

Kram

Guldkryckan sa...

En hall som heter duga det...ja...ska man ha något så ska det väl vara stort nog...fast köket vet jag inte förstås...men vem sitter där på en utlandsresa?
Inte jag iallafall ;)

Triss köper frugan ibland men än så länge har det inte gett något som betyder nåt...men nån gång så jäklar.

Ha det fint nu.

Ditte sa...

Jätteroligt med fler bilder från Barcelona. Och att det är en härlig stad instämmer jag i helt. Ni lyckades ju hyra en jättefin lägenhet och eftersom man inte sitter inne om dagarna eller kvällarna så behövs ju ingen fin utsikt eller balkong. Ska man vara längre så kanske det varit en annan sak.
Även om du nu inte vann på Triss så blir det nog snart en ny resa hit .
Kram