tisdag 10 september 2019

Septemberminne

På facebook kom ett minne upp från denna dag 10/9  år 2016, då bodde vi fortfarande kvar i radhuset, jag hade jobbat natt och kunde sätta mig ute och ta en kopp kaffe på eftermiddagen när jag vaknade, och Maja gjorde mej sällskap. Så fint minne.

Idag kunde jag sitta ute på balkongen med maken som sällskap och äta frukost, inte dumt det heller.

På eftermiddagen var det dags för ett planeringsmöte inför höstens teamträningar. Det passade bra att sen ta en AW på hotellet mitt emot vårt sjukhus : Elite Hotel Karolina Tower. Det blev en trevlig dag! Långledigheten för mej är inte riktigt över, känns verkligen lyxigt att i bland få till dessa långledigheter på schemat, men i somras gjordes flera nattpass under semesterperioderna , och då blir det ju lite mer ledig tid under andra delar av schemaperioden!

6 kommentarer:

BP sa...

Vilket fint minne av Maja!
Å att du och din man för en gångs skull kan äta frukost tillsammans är ju verkligen ett undantag från regeln om man säger så. Dessutom var det ju soligt och 21 grader, så jag antar att ni njöt för fullt, vilket ni är sååååå värda.

Så det är ingen semester du behövde ta ut. Fantastiskt! Ja, det har onekligen sina fördelar att jobba "på obekväm arbetstid" under sommaren. Det är jobbigt när det är många jobbnätter, men "belöningen" är ju inte helt fel. Antar att det gäller din man också. Inget ont som inte har mycket gott med sig om man säger så:-)

Ama de casa sa...

Vilken underbar bild av fina Maja!

Jag jobbade också mycket extra under sommaren. Tyvärr var det typ bortglömt när jag tog mina höstsemestrar...

Vilken härlig AW det såg ut att vara! :-)

Znogge sa...

Så skönt att du har lite långledighet och att ni kunde njuta av frukost på balkongen. Här känns semester och ledighet redan väldigt avlägsna...

God morgon!

Ami sa...

Vilket fint minne från radhuset med Maja på altanen, förstår hon är saknad!
Skönt att ni kunde njuta av frukosten på er härliga balkong!
Kram

Susanne Granholm Carter sa...

Det har varit riktigt sköna dagar nu på sistone. Jag är inne i min långvecka så det blir mest jobba och sova. Igår satte jag mig ute i pyjamasen och åt frukost (kl. 15.30 ;) ). Det var så skönt att kunna sitta ute igen. Bäst att ta tillvara dagarna. Att ha lyxen att vara långledig är verkligen en lyx och jag njuter av den varje gång :) Svårt att byta bort nattjobbet när man har det så bra. Ha det gott och njut av vackra septemberdagar.

Ditte sa...

Vist finns finaste Maja med dig. Hon var ju en del av familjen. Och även om Maja inte fysiskt är med så finns hon ju ändå med er.
Trevligt med ett lyckat planeringsmöte och en trevlig dag.
Önskar dig fortsatt fina långledigheter och det lättar ju verkligen upp tillvaron.
Kram!